Ia-ti niste coaste de ren cu usturoi si ca desert un kilogram de mere, ca spectacolul este lung.
PS chiar daca este la categoria "Trivia/Amuzante" iti doresc o vizionare placuta si sa te intorci satula acasa.
Un sandviş cu roşii
. Glumesc.
Păi eu aş mânca înainte de a mă duce la operă
, dacă aş fi în locul tău.
Spectacolul de opera este unul de tinuta deosebita, asa ca nu incerca sa mananci nimic, vei primi "hrana spirituala" pe timpul vizionarii programului, asta numai daca respecti acest gen de muzica.
Ce iti pofteste inima dar in locul tau mias lua niste lays(chipsuri) si un suc.
Chiar daca ai pus-o la Trivia, si eu am aceeasi senzatie, bucuria estetica accelerandu-mi metabolismul, asa ca iti recomand sa iti iei o ciocolata Mlika/choco desert, dar in prealabil, sa scapi de staniol, si s-o rupi in bucatelele portionate, astfel incat, discret, sa poti strecura cate o bucatica in gura!
E indicat sa ai si o sticla de apa! daca nu vrei sa te inghesui, ca
la noi, unde opera are si una sau 2 pauze, in care lumea da navala la bufet si la fumat!
Ei ursoiacă fii civilizată dacă ai fost invitată, dar sper sa nu-l papi pe cel care te invitat numai bine.
Buna, pai ca sa nu fie un miros tare, iti recomand stixuri, salatini, bomboane, pufuleti cu sare(cu cascaval sau branza nu, deoarece miroase urat si poate provoca greata la alta lume)si pentru baut... apa plata, apa minerala sau suc! fundita?
Sper ca ti-am putut fi de folos!
Hmmm nu prea merge sa mananci ceva la opera adica ar fi lipsa de respect pentru genul respectiv... dar poti incerca sa mesteci guma si poti manca bine bine inainte de spectacol dar ai grija ce si cat sa nu'ti faca rau
...sau un baton fitness repede
cand nu e nimeni atent
daca chiar nu rezisti iesi din spectacol pe motiv "merg sa iau putin aer nu ma simp prea bine" mergi repede mananci ceva si te intorci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si totusi de preferat sa nu mananci nimic manaca inainte sau dupa cum preferi![]()
succes si distractie placuta