| Kazimir a întrebat:

La camin intr-o seara era o plictiseala care ma termina. La un moment dat, cand ma gandeam eu ca ar fi bine sa ma bag in pat si sa ma uit la un film, ma suna un prieten…hai la mine in camin la o bere ca mai vine inca un prieten.Am ajuns…si incepem…1 pet…foarte putin…2 peturi…inca putin. Unu dintre ei pierde un pariu si mai da un pet…dupa petul ala eu ma enervez si iau din banii care trebuia sa ii dau la un coleg si mai luam doua peturi. Tin sa precizez ca toate au fost Stejar. Imi vine mie ideea sa mergem in club…de acolo s-a cam rupt filmul…tin minte atat ca am plecat cu o tipa acasa.
Dimineata soc…pe masa aveam o sticla de bere pe jumate bauta(nu stiu cum a ajuns la mine in camera)+niste bani(soc si mai mare ca eu ramasesem fara bani). Problema era ca nu gaseam telefonul…credeam ca l-am pierdut, dar l-am gasit in frigider…inca nu imi pot explica ce dracu cauta telefonul in frigider.
Voi nu ati avut experiente cu alcoolul de genu asta?

Răspuns Câştigător
| EVERYBODY a răspuns:

Acum vreo două săptămâni, am făcut ceva gen girls night in. Inițial, trebuia să facem clătite, dar plictiseala ne-a pus să luăm o chestie cu miros de piper. Dar, eu înainte fusesem la un pub, și mai băusem un pahar de vodkă. Am pierdut niște jocuri, am băut câteva pahare mari în regim de shot, și cam atât îmi amintesc. Chestia e că m-am trezit dimineță dormind în baie, cu fundul pe cadă si capul pe chiuvetă, cu săpun lichid în cap, iar în bucătărie vasele erau spălate. Prietenele mele au râs de mine si m-au filmat cum spălam vasele foarte panicată fără pic de echilibru, spunând ceva de genul "trebuie să spăl vasele pentru că bunica (e moartă) nu mă va lăsa să invăț, și eu îmi voi rata viitorul, si voi lucra in carrefour"

13 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Da,doar ca eu nu m-am trezit la mine acasa...

| Musique a răspuns:

Poate te bate Lisa, incearca sai explici ei
*nu stiu nimic thinking *

| pinguinuVerde a răspuns:

Eu doar odată recunosc ...pentru că sunt tânără

Din bere m`am îmbătat demult la o zi de-a mea cu nişte prietene. Ştii, eu am propriul magazin în curte şi iau ce vreau de acolo.
Nu`mi amintesc decât că stăteam la o masă iar după ce au plecat fetele, părinţii m`au lăsat acolo adormită. Când m`am trezit am găsit câinele ud fleaşcă şi mirosea a bere laughing
Nu`mi amintesc mai mult... ştiu doar că n`o s`o mai fac; D

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Mi s-a-ntamplat sa ma trezesc dimineata si in loc de patru picioare la capatul patului, sa vad sase!

Răspuns utilizator avertizat
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Bine ca nu ai facut ca mine dupa ce m-am facut manga am facut cu inca 2 colegi pariu ca sparg piatra cu telefonul si am castigat

| Lisa a răspuns:

Tipa aia eram eu...asa ne-am cunoscut D:

| MikiPiki a răspuns:

Si...ai numarul tipei?

| CoquineNoire a răspuns:

Bine ca nu te'ai trezit cu altceva in frigiderlaughing in rest.e un scenariu bun, dar nu intrece hangover

| AliceInMordor a răspuns:

Nu imi mai amintesc...

greece12
| greece12 a răspuns:

Cu coniac, da.N-am iesit vreo 3 zile din camera, ca ce-mi povestisera ailalti ca am facut...

| MrsDraculescu a răspuns:

Da lisa ce`o sa zica de fata aia? ha?

| DaddySGirl a răspuns:

Inca nu, si nici nu aspir pentru una.Sincer,eu cred ca te-ai prostituat fara sa-ti dai seama! Tipa aia face trafic de carne vie.Cat despre telefon, stiam eu ca telefoanele chair merg singure.Si al meu mai adoarme in frigider dupa ce mananca.