Acum vreo două săptămâni, am făcut ceva gen girls night in. Inițial, trebuia să facem clătite, dar plictiseala ne-a pus să luăm o chestie cu miros de piper. Dar, eu înainte fusesem la un pub, și mai băusem un pahar de vodkă. Am pierdut niște jocuri, am băut câteva pahare mari în regim de shot, și cam atât îmi amintesc. Chestia e că m-am trezit dimineță dormind în baie, cu fundul pe cadă si capul pe chiuvetă, cu săpun lichid în cap, iar în bucătărie vasele erau spălate. Prietenele mele au râs de mine si m-au filmat cum spălam vasele foarte panicată fără pic de echilibru, spunând ceva de genul "trebuie să spăl vasele pentru că bunica (e moartă) nu mă va lăsa să invăț, și eu îmi voi rata viitorul, si voi lucra in carrefour"
Eu doar odată recunosc ...pentru că sunt tânără
Din bere m`am îmbătat demult la o zi de-a mea cu nişte prietene. Ştii, eu am propriul magazin în curte şi iau ce vreau de acolo.
Nu`mi amintesc decât că stăteam la o masă iar după ce au plecat fetele, părinţii m`au lăsat acolo adormită. Când m`am trezit am găsit câinele ud fleaşcă şi mirosea a bere ![]()
Nu`mi amintesc mai mult... ştiu doar că n`o s`o mai fac; D
Mi s-a-ntamplat sa ma trezesc dimineata si in loc de patru picioare la capatul patului, sa vad sase!
Bine ca nu ai facut ca mine dupa ce m-am facut manga am facut cu inca 2 colegi pariu ca sparg piatra cu telefonul si am castigat
Bine ca nu te'ai trezit cu altceva in frigider
in rest.e un scenariu bun, dar nu intrece hangover
Cu coniac, da.N-am iesit vreo 3 zile din camera, ca ce-mi povestisera ailalti ca am facut...
Inca nu, si nici nu aspir pentru una.Sincer,eu cred ca te-ai prostituat fara sa-ti dai seama! Tipa aia face trafic de carne vie.Cat despre telefon, stiam eu ca telefoanele chair merg singure.Si al meu mai adoarme in frigider dupa ce mananca.
LisaJulie întreabă: