| MдĐдLiNид a întrebat:

La comanda lu dulceata (六兆年と一夜物語, va spun mai pe fata) am scos de pe undeva, din creierul meu sau al alt cuiva, cateva insulte cu destinatie, spre ai mei fosti colegi de recreatie. devil ( ma refer exclusiv la colegii de scoala, nu la cei de la famfara)
Am la scoala un ratat, vai de mutra lui de retard. Sa va spun asa pe intelese, el la pisici da foc pentru succese. Si e prost de da in garduri, e ratat in mari straturi, e dobitoc de face gauri, pana si in blanuri. Are niste dinti de calmar, combinati cu cei de piroman, cu o tenta de mustar, o culoare de marar.
MadalinaLittleAngel: E la scoala al sau prieten, cu mintea ca a unui piepten, are o mutra de maimuta, combinat cu o caruta. E cocosat, da-l in gropi, e imbiedicat, de da in stropi. Are niste ochii de castravete, excitat cu hidro fete. Ce scoate asta pe gura, alti scot pe geamandura... Cand incepe sa spuna ceva, rage un maga, nu alta!
si asa pe mai sfarsti, un idiot si prost inrudit, cu o salamandra goala, fara solzi alba ca o coala, se numeste nea furdui, si e prost de zici ca-i cui. Este cat doi nea Nastase, si e cap de nea fantasme, de nu ati vazut extraterestrii, va dau eu poze cu ai prostiei ministrii.
si ca sa nu uit, ma urc pe un sughit, si vi-l prezint pe san- guit, o animala, o balena selenara, o cheama poli de un biscuite, papagal ca a ei minte. E rotunda drept cat luna, si e goala in cazma, ca e balena mea. E buna de sunculita, ca are, multe, si costita. e cat o casa milionara, de ce nu o facem conditionara? o punem frumos pe graterel, si mananca toata tara din el.
Nu ma judecati gresit, de iubit nu i-am iubit.
Sper sa va placa!

27 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Miku avea dreptate.Chiar te-ai uitat la prea multe filmulețe cu oameni care îți bulesc mufa laughing

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Puteai zice direct Miku laughing

| MдĐдLiNид explică (pentru єχcєєℓ):

Hei, oamenii n-au ce face noaptea, mai ales dupa ce au baut juma de sticla de cola. Sincer asa pe intelese, ca place, nu-i asa, nea єχcєєℓ, hac?

| MдĐдLiNид explică (pentru 六兆年と一夜物語):

Sorry dulceata, ma tradeaza a mea ignorata, dar ..hac. lasa ca ma revansez, cand iau salariu si ma pensionez.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru MдĐдLiNид):

Ești una din puținele persoane care îmi scriu numele corect. Apreciez asta♥
Doar atât? Eu rămân treaz pânâ la 5 fără să beau nimic.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru MдĐдLiNид):

Chiar te iubesc în această variantă love struck laughing

Nea єχcєєℓ cu dulblu єєℓ, eu de baut n-am baut, doar am degustat cu imprumut :3. Plus ca eu dorm pan la 3 si dupa ma joc pe jocuri cu lei. Hac... Ca sa stiti, sa nu muriti, eu de la cola, intru in sughit...

Ma iubesti? Nu ma mintuiesti? :X Si eu de iu...hac...besc, si nu te mintuiesc. Dar sincer, acum habar n-am ce vorbesc, sau macar pe ce planeta locuiesc, de nume. nici nu mai pomenesc, caci daca mult mai vorbesc, de gol ma degolesc.

Îți dai seama că în starea în care ești ai putea fi o victimă pentru...noroc că sunt eu aici.

Deci nu mă iubeşti? sad

O victima pentru un catel, un catel, un catel, noroc ca unchiu єχcєєℓ, unchiu єχcєєℓ, sa ma protejeze. Hac!

Ba te iubesc, am zis ca nu te mintuiesc. Dar ideea principala, e ca eu acum dau cu adevaru pe afara, scriu tot ce gandesc, nu mai pot sa mintuiesc sad.

Exact.Cine știe ce i-ai putea face? Nu aș putea suporta dacă Miku ar afla că tu ai lovi un cățel sad

Deci ştiu că tu sigur mă iubeşti devil

Eu nu lovesc, eu nu palmuies, eu doar iubesc. :X eu catei nu lovesc, eu pe ei ii iubesc, cum ai vrea sa vatamez, un catel, mititel, dragutel si inocentel, daca eu is beata si nu am tinta imediata?

Inocețel...ce bine mă descrii.

Pai pai, nu inteleg, eu pe tine te preleg? Adica sa fim seriosi, inocentel si mititel? Cat de sweet si dragutel, ce-ar fi in loc de nenea єχcєєℓ sa iti spun sughitel. Haide ca am glumit, nu sunt un asa mare ipocrit, adica ea, adica, eu, adica ipocrita, sau e un minereu? Deja nu mai inteleg, capul meu vrea un calmat, unu din ala cu apogeu, unu de la Dumnezeu...

*o ia în brațe ca să-și revină*
Să nu ți-o iei în cap eu sunt cu Miku...

Stiu stiu, si eu o iubesc pe dulceata, si daca te porti vreodata urat cu ea, ti-o fur si plec altundeva! Sunt foarte protectiva si foarte posesiva, daca ii faci ceva lui Miku a mea, nu vrei sa stii ce se va intumpla.
* zice zambind sadic, apoi sarcastic, apoi ii da un pupic de noapte buna*

| MдĐдLiNид explică (pentru MдĐдLiNид):

Dedicatie, de la MIKU, de la miku e pupicu.

| Seducatorul a răspuns:

Ham-ham!

| MдĐдLiNид explică (pentru Seducatorul):

Ham?

O iubești cam mult pe Miku...ști la ce mă gândesc?
*Yuri!*

| Musique a răspuns:

Daca a înțeles cineva ceva, eu mă tai.

| MдĐдLiNид explică (pentru Musique):

Nu e nevoie. Nu vreau victime colaterale prea repede, daca vrei te tai eu!

| Musique a răspuns (pentru MдĐдLiNид):

Nu mai e amuzant așa. sad

| MдĐдLiNид explică (pentru Musique):

Da stiu, pentru tine nu, pentru mine e o satisfactie totala.