@nombre,uite ca eu vreau sa fiu rau! In viata am invatat ca trebuie sa te doara in cwr de ce cred altii, deci mi se rupe ca e urat sa fi rau.Si la fel mi se rupe de ce imi spui tu, eu tot ce vreau fac.
Pace!
@drogatuuxx,deja ma jignesti.Tu crezi ca eu sunt atat de ratat sa mi-o frec la toate pitipoancele? Poate sa fie cea mai sexy femeie din lume ca daca ii place bieber ii dau si un sut in cwr.Marsh si spune-i lu taktu ca si-o freaca la poze de rahat nu mie.
@JudasPriest nu am zis ca nu ii ascult niciodata pe ceilalti.Ii ascult pe cei importanti. Uite de exemplu acum te ascult pe tine, deci o sa ma gandesc la ce ai spus.Nu am zis ca nu ascult pe nimeni
Ce a facut? Pai cel mai rau lucru pe care l-a facut e ca si-a facut cunoscuta vocea de gagica, faptul ca e plin de fite, si cel mai rau, dar cel mai rau, ca s-a nascut.
Rockere, misto atitudine, da nu prea e potrivita, seeamana extrem de mult cu a mea, insa spre deosebire de tine eu mai ascult si ce cred altii(mai niciodata, dar din an in paste o mai fac, literalmente, sa tot fi trecut cam un an de ultima data cand mi-a pasat ce-a au zis altii despre parul meu, sau hainele mele sau muzica mea).
Date` dracu! :*
cine te crezi ma, sa il faci avortat?
esti smecher asa-i?
))))))))
vai de capu` tau de om FARA VIITOR.
emalau` dracu!
PA, mai boule!
Cine ma cred sa il fac avortat? Daca iti spun ca ma cred mă'ta, ma crezi? Ti-a platit ma'ta netu' si te-ai gandit sa iti faci si tu cont pe TPU, sau ce?
Am vazut ca m-ai facut bou.Stii cine vorbeste cu boul? Vaca!![]()
Hai, du-te si cerseste la alta masa ca nu am marunt...
Deci tu, esti un om fara viitor.
Du-te ma da-ti 2 palme si trezeste-te in ***, ca esti in lumea aia a ta ****a rau!
vezi`ti de maroimea p**i si TACI!
Nu inteleg ce a facut atat de rau incat sa spui ca e avortat...
nu este si el un om.ca noi toti.nu trebuie sa fim asa de rai. e urat
Digital112 întreabă:
LisaJulie întreabă: