| RockaruL a întrebat:

Lol: http://www.tpu.ro/utilizator/hbfr
Normal ca e pitipoanca daca ii place de avortatul ala...

17 răspunsuri:
| nombre a răspuns:

Nu inteleg ce a facut atat de rau incat sa spui ca e avortat... sad nu este si el un om.ca noi toti.nu trebuie sa fim asa de rai. e urat sad

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Auuu ochii mei, imi ard ochiii...

| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

Ce sa le faci...

| RockaruL explică:

@nombre,uite ca eu vreau sa fiu rau! In viata am invatat ca trebuie sa te doara in cwr de ce cred altii, deci mi se rupe ca e urat sa fi rau.Si la fel mi se rupe de ce imi spui tu, eu tot ce vreau fac.
Pace!

| WhiteWolf7 a răspuns:

Ce a facut? Pai cel mai rau lucru pe care l-a facut e ca si-a facut cunoscuta vocea de gagica, faptul ca e plin de fite, si cel mai rau, dar cel mai rau, ca s-a nascut.

| AlecsLexx a răspuns:

Ba ROcar(i)e. Vorbesti de parca n'ai frecat'o pe poza aia.hee hee

| RockaruL explică:

@drogatuuxx,deja ma jignesti.Tu crezi ca eu sunt atat de ratat sa mi-o frec la toate pitipoancele? Poate sa fie cea mai sexy femeie din lume ca daca ii place bieber ii dau si un sut in cwr.Marsh si spune-i lu taktu ca si-o freaca la poze de rahat nu mie.

| Rallu a răspuns:

Eu ii spun avorton, da' merge si avortat laughing

| WhiteWolf7 a răspuns:

Rockere, misto atitudine, da nu prea e potrivita, seeamana extrem de mult cu a mea, insa spre deosebire de tine eu mai ascult si ce cred altii(mai niciodata, dar din an in paste o mai fac, literalmente, sa tot fi trecut cam un an de ultima data cand mi-a pasat ce-a au zis altii despre parul meu, sau hainele mele sau muzica mea).

| RockaruL explică:

@JudasPriest nu am zis ca nu ii ascult niciodata pe ceilalti.Ii ascult pe cei importanti. Uite de exemplu acum te ascult pe tine, deci o sa ma gandesc la ce ai spus.Nu am zis ca nu ascult pe nimeniwinking

| madamadalinuta a răspuns:

Date` dracu! :*
cine te crezi ma, sa il faci avortat? raised eyebrows
esti smecher asa-i? laughing))))))))
vai de capu` tau de om FARA VIITOR.
emalau` dracu!
PA, mai boule!

| RockaruL explică (pentru madamadalinuta):

Cine ma cred sa il fac avortat? Daca iti spun ca ma cred mă'ta, ma crezi? Ti-a platit ma'ta netu' si te-ai gandit sa iti faci si tu cont pe TPU, sau ce?
Am vazut ca m-ai facut bou.Stii cine vorbeste cu boul? Vaca!laughing
Hai, du-te si cerseste la alta masa ca nu am marunt...

| madamadalinuta a răspuns (pentru RockaruL):

Deci tu, esti un om fara viitor.
Du-te ma da-ti 2 palme si trezeste-te in ***, ca esti in lumea aia a ta ****a rau!
vezi`ti de maroimea p**i si TACI!

| madamadalinuta a răspuns:

Nu vorbi de mama, ma ne****u. ****!
ai grija, cum vorbesti de mama, nu stii ce a patit ea!
si mai boule! emalau ****.

| RockaruL explică (pentru madamadalinuta):

Daca nu ma injurai tu prima, nu cred ca mai ajungeam sa vorbim de mama ta.Sa inteleg ca te-a deranjat, insa inca continui sa injuri...Esti un caracter de ca'cat, atat pot sa spun...Si te rog, nu mai da rr in continuu ca nu am chef sa ma mai cert cu oameni care nu merita nici sa respire.Pa!

| madamadalinuta a răspuns (pentru RockaruL):

Sincer! cred ca tu nu meriti sa respiri laughing. un sfat : du-te si uita-te in oglinda si mai treci si pe la mata sa o vezi cum se simte, in loc sa ii injuri pe altii de mama :*