Nu uita ca ai scris CIUDATE
cu o voce subtiiiiire de tot:
alo, familia castravete?
ce?
familia castravete?
aa... nu intelec
(stiam ca e farsa si incercam sal induc in eroare)
sunteti familia castravete?(nervos)
nu...
oo. scuze am gresit borcanu...
mda![]()
copii dn ziua de azi...
funda?
Facuta de mine si cativa colegi.
Am sunat la o femeie:
-alo familia porc?
-nu ( ea )
-off.ma scuzati, am gresit cocina
sau...
L-am sunat ( tot cu colegii e farsa ) pe un coleg de al nostru care a ramas corjinet la romana:
-alo?
-da? ( el )
-bai, copile, ai luat 4 la biologie?
-e.nu, 6. dar lasa-ma nene ca nu am chef de vorbit cu tine acum.
-baaaa tu nu te tragi de sireturi cu mine ai inteles?! eu sunt mai mare ca tine cu 20 de ani *inchidem telefonul*
Pai m-a sunat cineva sh mi-a spus:
-ce faci papusa mea?!?!
-da cine vrea sa stie?!(eu)
-pai eu!(nervos)
-care eu cunosc 100 de eu!
-eu ala!(mai nervos)
-bai prostanacule ma lesi cu tampeniile astea!?!(deja incepea sa ma nerveze)
-nu brei femeye sexy!(asa cu o voce seducatoare)
-auzi brei eu am 15 ani nu-s femeie copchilas de 4 ani!
si am inchis telefonul ca imi venea sa-i spun vreo doua...
si m-a sunat din nou...
nu i-am raspuns
Am luat un ac cu ata,l-am trecut printr-o bomboana mentos, apoi am bagat bomboana in capacul unei sticle de cola, am lasat ata afara dupa ce am infiletat sticla si am taiat apoi capatul atei. Cand pacalitul a deschis pet-ul, bomboana a cazut inauntru si s-a stropit tot.
Alta farsa: Stateam cu un prieten eu pe o parte a strazii el pe cealalta si ne faceam ca tinem o sfoara, ca tragem amandoi de ea. Treceau oamenii pe acolo si se uitau... Unii chiar ridicau picioarele cand treceau pe acolo, unul s-a dat jos de pe bicicleta si a venit aproape sa vada.
Farsa in camin la o colega care se supara pe noi ca de ce tot dam snooze la telefon dimineata si suna de 3-5 ori.Am ascuns vreo 6 telefoane imprumutate de la colegi prin camera.( dulap, plase, sub birou, in papuci, pe pervaz..Si le-am programat toate sa sune de la 4 A.m pana la 5 A.m( era singura in camera)
La un coleg i-am schimbat ora la telefon si la laptop. S-a trezit iarna la 5 si ceva sa mearga la facultate, a ajuns acolo pe la 5 jumate, si se mai mira de ce nu era inghesuiala pe autobus![]()
Alta farsa cu telefonul- unui amic i-am sters nr de tel al prietenei lui iar numele colegului lui, l-am schimbat in "iubi".Au urmat apoi multe mesaje siropoase de la"iubi" iar noi stateam in camera de vis a vis si ne prapadeam de ras de la raspunsurile lui, chiar i-am dat invitatie intr-un loc, unde ne-am dus toti si am baut o bere..numai prietena lui nu era![]()
La ziua mea au venit prietenii mei pe rand, la usa, imbracati in cersetori.La primii 2 le-am inchis usa in nas, chiar aratau a cersetori, tigani, murdari.
Pe un coleg l-am pacalit ca si-a picat un examen iar el nu s-a mai dus la scoala sa verifice si s-a dus in restanta sa dea examenul iar(dupa ce a mai invatat o saptamana) si a aflat atunci ca avea 5
dulc3'maria întreabă:
LisaJulie întreabă: