Nu te duce! Te trezesti nabii ca iti canta apoi pe sub ferestre "I've Got You Under My Skin"...
Nu inteleg?
Cum sa te duci la restaurant cu el cand tipu e mort din 14 maib 1998? Ai cumva o masinarie si te intorci in timp? Daca da spune-mi si mie ca as vrea sa dau si eu timpul inapoi sa cunosc pe cineva drag mie, care acum nu mai e...
Daca iti plac senzatiile tari! La cina cu o fantoma! Saracul F.Sinatra...este de mult oale si ulcele! Poate este pe acolo si Michael Jackson sau Marilyn Monroe!
Sigur ca da, o astfel de invitatie este unica si nu trebuie ratata, dar unde ziceai ca sunt moaştele lui?
Bună
! Păi de ce să nu mergi? Ai nevoie de prieteni care fac parte şi din lumea cealaltă, te pot ajuta le nevoie![]()
, pe acolo pe la hotel poate îţi pune nişte pile şi te trezeşti peste noapte proprietar
.
Aoleu Ursuliko eu una nu m-as duce nu de alta dar cum mi-ar sta cu o fantoma la masa
, poate saracul el nu stie ca e mort, mi-ar fi frica. Ursul tau stie de aceasta invitatie?
Hmmm! Sincer nu recomand, pentru ca, din cate stiu eu, el este undeva...si nu se mai intoarce! kiss
SOROOO... duteeeeeeeeee:X:X
ocazia vietii thale:X
nu rata:X
in exclusivitate
...
dupa parerea mea. let's goo! du-te si nu pierde!
... app. din cate stiam eu
>. e mortus.![]()
MORTUA EST.
app
.ai puteri supranaturale? invii mortii?:X
Ti am pregatit o coroana si te voi conduce pe ultimul drum ca sa ai perte de intalnirea pe care o doresti
LisaJulie întreabă: