| Arahide a întrebat:

M-am indragostit de castronul meu si acum l-am pierdut.Cred ca mi l-au furat cerealele.Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| manyx a răspuns:

Ai putea sa suni castronul si sa ii zici ca esti ingrijorata si ca daca nu vine acasa o sa ameninti cerealele cu lingura si gura laughing.

| Arahide explică (pentru manyx):

Am scapat telefonul in castron si s-a dus cu totul...ii dau un mesaj pe facebook?

| manyx a răspuns (pentru Arahide):

Da laughing Si daca nu raspunde... imi cer scuze dar trebuie sa te gandesti ca nu o sa mearga....gandestete mai bine la laptelaughing.

| Arahide explică (pentru manyx):

Laptele are gust prostlaughing

37 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Dă-te cu capul de perete!

| xMary a răspuns:

Rupe-le fâșu...

| Gumalamanaazecea a răspuns:

Cauta alt castronlaughing

| h3r a răspuns:

Pai, cauta un detectiv... succes in gasirea castronului si pofta buna la cereale!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Monteaza o plasa-gen pentru tantari-la capatul conductei de scurgere a toaletei si verifica dupa fiecare,, scaun,,.Il vei recupera in 2-3 zile.Ai si avantaje:1-pana la recuperare tii post si mai dai jos din grasimile acumulate(chiar si de pe cerebel); 2-dupa recuperare cerealele v-or avea un gust deosebit(cel putin va fi ceva nou). Daca a3-a zi nu apare castronelul in plasa, apeleaza la nenea doctoru pentru o cezariana.Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat eu l-am pierdut pe PedoBear straight face

| Arahide explică (pentru anonim_4396):

Uratsad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Arahide):

Gata l-am gasit era fix undeva laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nesimtitele, angajeazal pe lapte sa le gaseasca dupa ce le gaseste bagale in mixer si amenintale castronul sau viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fugit de tine pentru ca mancai cerealele, deci il tradai pe castron.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Cum adica : "Ce sa mai fac?"?
Ce ai facut pana acum?

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Metallica- Last Caress
Versurile sunt sugestive.

Am ceva sa-ti spun:
Ti-am omorat castorul!
Dar ma doare-n cot de el,
Pentru ca deja e mort.

| umbrax a răspuns:

Poti sa te duci dupa castron

| Almássy a răspuns:

Mananca cerealelelaughing

| SongokuJR a răspuns:

Ce induioasatorrrpuppy dog eyes Si mie mi-a furat o prietena inima si acum nu mai mi-o dasad

| Elsiane a răspuns:

Ce cereale obraznice! Când vin la tine acasă spune-le că le mănânci și că vei fi crudă cu ele. Baftă!

| KaterinkaBoy a răspuns:

Ce sa faci? Poi poti incepe prin a nu mai fuma iarba, cucuta sau orice rahat halucinogen care te face sa te indragostesti de castroane.Bafta!

| Soowhaat01 a răspuns:

rolling on the floor

Cearta cerealele cand iti iei alta punga.
Batelerolling on the floor

| selysol a răspuns:

Spune-le cerealelor care ti l-au furat ca le torturezi suratele din cutie cu furculita daca nu iti dau castronul inapoiwinking

Răspuns utilizator avertizat
| mariuseu12 a răspuns:

Simplu bagi cerealele in blender cu ce mai vrei tu si le bei laughing

| danifx2 a răspuns:

Sa-ti bagi lingura-n cur

| shmata a răspuns:

Sa stii ca relatia cu castronul de cereale este una aparte. Imi aduc aminte de primul meu castron din care am mancat cereale. Era bleu si rotund. Eram asa fericiti cand stateam la masa, ori in fata televizorului, era clar ca intre noi exista ceva special. Pana cand, intr-o zi crunta de vara, l-am lasat pe marginea mesei, iar cotul meu diabolic, in nestiinta lui, l-a executat fara mila. Am fost distrus zile intregi, m-am dus la Carreffour sa imi cumpar altul, dar toate erau la fel, fara personalitate. Trei luni nu am mai mancat cereale in semn de respect pentru castronul meu bleu si nici nu m-am tuns. Dar, intr-o zi, parca de nicaieri, mi-am zis ca trebuie sa merg la supermaket. Acolo mi-am luat doua, trei lucuri si cand sa ma duc sa caserie, s-a intamplat minunea! Il vedeam acolo, stingher, ultimul din stoc, un castron albastru inchis, la fel de rotund ca si cel dinainte. L-am luat acasa, l-am spalat si l-am pus la loc de cinste intr-un dulap. De atunci, petrecem in fiecare dimineata cele mai placute clipe, desigur, cu o urma de regret fata de pierderea suferita candva. Sper sa il gasesti, iar daca nu, sa fii la fel de norocoasa ca si mine. Pofta mare!

| Pauliici a răspuns:

Baga`ti doua degete in fund si da`ti un cap in gura!

| XxSh0xFirexX a răspuns:

Du-te la psiholog...

| black34white a răspuns:

Poti sa faci un sex deala oral smug sau sa iti bagi gerealele in cur big grin arahida mica smug ceti mai plac cerealele big grin fomisto :* take care laughing

| gina09 a răspuns:

Vai,cate intrebari stupide site-ul asta a fost facut pentru sfaturi nu pentru prosti pe care le puteti voi copii fara minte

| Arahide explică (pentru gina09):

Intrebarea mea are sentimentepuppy dog eyes...e mai buna decat alea despre sex, menstruatie, masturbare, gay si vibratoare puse de copii de 12 ani

| iKeel a răspuns (pentru gina09):

Vai, ce idioată eşti, asta este T/A trebuie să fie, amuzant, fetiţo, nu mai comenta dacă nu ştii nimic.

| Kiduu4 a răspuns:

Poza si pe Facebook rolling on the floor Pfoai ce intrebare Stupida rolling on the floor

| andra11111 a răspuns:

Wai cred ca am eu castronu tau am un castron in dulap ce se uita urat la mine creca e al tau. e asa sti tu si are asaiii?

Întrebări similare