Ai putea sa suni castronul si sa ii zici ca esti ingrijorata si ca daca nu vine acasa o sa ameninti cerealele cu lingura si gura
.
Vai,cate intrebari stupide site-ul asta a fost facut pentru sfaturi nu pentru prosti pe care le puteti voi copii fara minte
Poti sa faci un sex deala oral
sau sa iti bagi gerealele in cur
arahida mica
ceti mai plac cerealele
fomisto :* take care
Monteaza o plasa-gen pentru tantari-la capatul conductei de scurgere a toaletei si verifica dupa fiecare,, scaun,,.Il vei recupera in 2-3 zile.Ai si avantaje:1-pana la recuperare tii post si mai dai jos din grasimile acumulate(chiar si de pe cerebel); 2-dupa recuperare cerealele v-or avea un gust deosebit(cel putin va fi ceva nou). Daca a3-a zi nu apare castronelul in plasa, apeleaza la nenea doctoru pentru o cezariana.Bafta.
Spune-le cerealelor care ti l-au furat ca le torturezi suratele din cutie cu furculita daca nu iti dau castronul inapoi
Metallica- Last Caress
Versurile sunt sugestive.
Am ceva sa-ti spun:
Ti-am omorat castorul!
Dar ma doare-n cot de el,
Pentru ca deja e mort.
Ce cereale obraznice! Când vin la tine acasă spune-le că le mănânci și că vei fi crudă cu ele. Baftă!
Wai cred ca am eu castronu tau am un castron in dulap ce se uita urat la mine creca e al tau. e asa sti tu si are asaiii?
LisaJulie întreabă: