| Arahide a întrebat:

M-am indragostit de castronul meu si acum l-am pierdut.Cred ca mi l-au furat cerealele.Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| manyx a răspuns:

Ai putea sa suni castronul si sa ii zici ca esti ingrijorata si ca daca nu vine acasa o sa ameninti cerealele cu lingura si gura laughing.

37 răspunsuri:
| danifx2 a răspuns:

Sa-ti bagi lingura-n cur

| Soowhaat01 a răspuns:

rolling on the floor

Cearta cerealele cand iti iei alta punga.
Batelerolling on the floor

| Arahide explică:

Le pisez, nu?

| gina09 a răspuns:

Vai,cate intrebari stupide site-ul asta a fost facut pentru sfaturi nu pentru prosti pe care le puteti voi copii fara minte

| Arahide explică (pentru gina09):

Intrebarea mea are sentimentepuppy dog eyes...e mai buna decat alea despre sex, menstruatie, masturbare, gay si vibratoare puse de copii de 12 ani

| h3r a răspuns:

Pai, cauta un detectiv... succes in gasirea castronului si pofta buna la cereale!

| Arahide explică (pentru manyx):

Am scapat telefonul in castron si s-a dus cu totul...ii dau un mesaj pe facebook?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat eu l-am pierdut pe PedoBear straight face

| Arahide explică (pentru anonim_4396):

Uratsad

| black34white a răspuns:

Poti sa faci un sex deala oral smug sau sa iti bagi gerealele in cur big grin arahida mica smug ceti mai plac cerealele big grin fomisto :* take care laughing

| manyx a răspuns (pentru Arahide):

Dalaughing

| manyx a răspuns (pentru Arahide):

Da laughing Si daca nu raspunde... imi cer scuze dar trebuie sa te gandesti ca nu o sa mearga....gandestete mai bine la laptelaughing.

| mariuseu12 a răspuns:

Simplu bagi cerealele in blender cu ce mai vrei tu si le bei laughing

| XxSh0xFirexX a răspuns:

Du-te la psiholog...

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Monteaza o plasa-gen pentru tantari-la capatul conductei de scurgere a toaletei si verifica dupa fiecare,, scaun,,.Il vei recupera in 2-3 zile.Ai si avantaje:1-pana la recuperare tii post si mai dai jos din grasimile acumulate(chiar si de pe cerebel); 2-dupa recuperare cerealele v-or avea un gust deosebit(cel putin va fi ceva nou). Daca a3-a zi nu apare castronelul in plasa, apeleaza la nenea doctoru pentru o cezariana.Bafta.

| umbrax a răspuns:

Poti sa te duci dupa castron

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nesimtitele, angajeazal pe lapte sa le gaseasca dupa ce le gaseste bagale in mixer si amenintale castronul sau viata

| iKeel a răspuns (pentru gina09):

Vai, ce idioată eşti, asta este T/A trebuie să fie, amuzant, fetiţo, nu mai comenta dacă nu ştii nimic.

| Gumalamanaazecea a răspuns:

Cauta alt castronlaughing

| selysol a răspuns:

Spune-le cerealelor care ti l-au furat ca le torturezi suratele din cutie cu furculita daca nu iti dau castronul inapoiwinking

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Cum adica : "Ce sa mai fac?"?
Ce ai facut pana acum?

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Metallica- Last Caress
Versurile sunt sugestive.

Am ceva sa-ti spun:
Ti-am omorat castorul!
Dar ma doare-n cot de el,
Pentru ca deja e mort.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fugit de tine pentru ca mancai cerealele, deci il tradai pe castron.

Răspuns utilizator avertizat
| Kiduu4 a răspuns:

Poza si pe Facebook rolling on the floor Pfoai ce intrebare Stupida rolling on the floor

| Almássy a răspuns:

Mananca cerealelelaughing

| Musique a răspuns:

Dă-te cu capul de perete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Arahide):

Gata l-am gasit era fix undeva laughing)

| Elsiane a răspuns:

Ce cereale obraznice! Când vin la tine acasă spune-le că le mănânci și că vei fi crudă cu ele. Baftă!

| andra11111 a răspuns:

Wai cred ca am eu castronu tau am un castron in dulap ce se uita urat la mine creca e al tau. e asa sti tu si are asaiii?

Întrebări similare