| Mişaaa a întrebat:

M-am săturat! Peste tot văd întrebări stupide puse de copii nebătuți la timp, așa zisele 'întrebări' în care de fapt nu se întreabă nimic, nu îi văd nici măcar pe jumătate din userii care mă făceau să râd, văd numai păpuși desenate și biscuiți de/cu rahat și, normal, comicuri, având în vedere că există categoria Comics.etc...
Voi nu v-ați săturat de prostiile care sunt acum la T/A? D:

Răspuns Câştigător
| Puţifer a răspuns:

Maaamă. în sfârşit cineva e de acord cu mine.
Peste tot întrebări despre roboţel, comicuri de căcat, şi întrebări în genul : De ce te caci? - adică aiurea. fără rost.
Nu-s deloc amuzante, ci stupide. ar trebui să existe categoria numită ''stupidism'', probabil aşa t/a ar fi mai liniştit, şi userii amuzanţi, ( Mhn, Kazimir şi mulţi alţii ) se vor întoarce.
Aceşti useri au plecat deoarece s-au săturat şi ei de ''tineretul'' din ziua de azi.

18 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

M-am saturat de tentativele alea de comic-uri cu Justin Bieber, in care se tot repeta acelasi refren... si de anumiti useri care chiar mananca oxigenul degeaba pe acest pamant...

@Putifer

Jos palaria.Mare dreptate.

| MasterOfDisaster a răspuns:

@Clannad
cred ca si eu intru in categoria celor „noi" pe aici.da m-am uitat la intrebarile mai vechi de pe t/a,si pot spune si eu ca acum e plictiseala, zeci de intrebari tampite, si comicuri de rahat!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cum îi prinzi, i-ai de ciuf!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| BlackVeil a răspuns:

Ma,la comics nu se uita nimeni! Mie nu-mi convine sa lucrez 2-3 zile la un comic si sa nu-l vada nici dracu'... straight face

| BlackVeil a răspuns:

Pana la urma toata lumea isi posteaza comicurile la T/A! Eu de ce sa ma cac in munca mea?

| VacutzaRoscata a răspuns:

Da da da straight face ai perfecta dreptate
unde sunt userii vechi, care faceau t/a sa fie atat de populara si placuta pentru toti prin amuzamentul ei?straight face
acum se pun numai intrebari idioate din plictiseala si lipsa de ocupatie oh go on

| VacutzaRoscata a răspuns:

Clannad,nu sunt doar de trei luni pe site straight face dar am contul asta doar de trei luni, asta e altceva oh go on

| Serena1993 a răspuns:

Am vazut si eu ca mai multi ''artisti''isi posteaza comicurile cica la categoria t/a si la comics bate vantul.
ce sa le faci? oamenii buni de la aceasta categorie au plecat mai bine zis in vacanta si cu asta a dus la disparitia distractiei.

| Mişaaa explică:

@BlackVeil - Asta-i viața, acceptă!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ba da...in curand TPU va devenii ceva gen site cu manelisti sau D/S.
Daca se repara problemele lor tehnice.

Puţifer...ai dreptate.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Asta'i viaţa mişa, acceptă!

| lipitoOarea a răspuns:

Eu m-am saturat de TPU. Oricum imi doaream sa devin expert, dar o las balta- am descoperit prea tarziu site-ul sad.

| Adredemesconf a răspuns:

Da, m-am saturat...comicuri aiurea, aproape fiecare aceeasi tema, prost desenate. Plus ca mai toata lumea si-a pus de acum"... production".De la cine a inceput asta? (habar n-am cine a pus primul chestia cu production). Am facut si eu 2 comicuri, doar asa sa vad cum e big grin.Am vazut ca nu-mi iese, asa ca m-am lasat.Dar daca le spui ca" e jalnic" sau "e naspa" ori "lasa'te", incep sa te injure.
Am postat o intrebare referitoare la comicuri, dar ma refeream la cu totul altceva.Sa faca cine vrea 2-3 comicuri, si daca nu sunt bune sa se lase. Dar acum nici asta nu mai merge, pentru ca multi scriu "uaaaau e super!" sau "ce misto, e cel mai tare, funda?" doar pentru fundita. Si apropo de intrebari stupide, unele is mai mult jalnice, stupide, cretine, fara sens si deloc amuzante, chiar daca cel care le-a pus considera ca "uaaau ce minunat is ca am publicat minunea asta asa de minunata!"

| MimiPopescu a răspuns:

Sa recunoastem, site-ul e pe cale de disparitie. A fost extrem de folositor si amuzant si toate cele dar ce te faci cand invadeaza copii care se plictisesc si pun intrebari stupide. Asistam la o alienare mintala. Asa se intampla peste tot. DeviantArt care era un site serios, in opinia mea, crema site-urilor pentru cei care iubesc fotografia, s-a umplut de chestii manga si alte porcarii, se blocheaza si oamenii care preferau sa isi vanda arta online isi redeschid tarabele. Asa e si cu TPU.

| FuNNkY24 a răspuns:

Mda... TPU e pe Moarte dupa cum vad eu eu "problemele lor tehnice" si useri care se baga in seama cu niste comicuri de ****.

| Eღilia62 a răspuns:

M-am saturat de aia nu prea mai intru la T/A.

| Skylar a răspuns:

Asta e cancerul, se extinde pe zi ce trece...dar categoria asta ajuta cand esti high, macar la un singur lucru e buna.