Maaamă. în sfârşit cineva e de acord cu mine.
Peste tot întrebări despre roboţel, comicuri de căcat, şi întrebări în genul : De ce te caci? - adică aiurea. fără rost.
Nu-s deloc amuzante, ci stupide. ar trebui să existe categoria numită ''stupidism'', probabil aşa t/a ar fi mai liniştit, şi userii amuzanţi, ( Mhn, Kazimir şi mulţi alţii ) se vor întoarce.
Aceşti useri au plecat deoarece s-au săturat şi ei de ''tineretul'' din ziua de azi.
M-am saturat de tentativele alea de comic-uri cu Justin Bieber, in care se tot repeta acelasi refren... si de anumiti useri care chiar mananca oxigenul degeaba pe acest pamant...
@Putifer
Jos palaria.Mare dreptate.
@Clannad
cred ca si eu intru in categoria celor „noi" pe aici.da m-am uitat la intrebarile mai vechi de pe t/a,si pot spune si eu ca acum e plictiseala, zeci de intrebari tampite, si comicuri de rahat!
Ma,la comics nu se uita nimeni! Mie nu-mi convine sa lucrez 2-3 zile la un comic si sa nu-l vada nici dracu'...
Pana la urma toata lumea isi posteaza comicurile la T/A! Eu de ce sa ma cac in munca mea?
Da da da
ai perfecta dreptate
unde sunt userii vechi, care faceau t/a sa fie atat de populara si placuta pentru toti prin amuzamentul ei?![]()
acum se pun numai intrebari idioate din plictiseala si lipsa de ocupatie
Clannad,nu sunt doar de trei luni pe site
dar am contul asta doar de trei luni, asta e altceva
Am vazut si eu ca mai multi ''artisti''isi posteaza comicurile cica la categoria t/a si la comics bate vantul.
ce sa le faci? oamenii buni de la aceasta categorie au plecat mai bine zis in vacanta si cu asta a dus la disparitia distractiei.
Ba da...in curand TPU va devenii ceva gen site cu manelisti sau D/S.
Daca se repara problemele lor tehnice.
Puţifer...ai dreptate.
Eu m-am saturat de TPU. Oricum imi doaream sa devin expert, dar o las balta- am descoperit prea tarziu site-ul
.
Da, m-am saturat...comicuri aiurea, aproape fiecare aceeasi tema, prost desenate. Plus ca mai toata lumea si-a pus de acum"... production".De la cine a inceput asta? (habar n-am cine a pus primul chestia cu production). Am facut si eu 2 comicuri, doar asa sa vad cum e
.Am vazut ca nu-mi iese, asa ca m-am lasat.Dar daca le spui ca" e jalnic" sau "e naspa" ori "lasa'te", incep sa te injure.
Am postat o intrebare referitoare la comicuri, dar ma refeream la cu totul altceva.Sa faca cine vrea 2-3 comicuri, si daca nu sunt bune sa se lase. Dar acum nici asta nu mai merge, pentru ca multi scriu "uaaaau e super!" sau "ce misto, e cel mai tare, funda?" doar pentru fundita. Si apropo de intrebari stupide, unele is mai mult jalnice, stupide, cretine, fara sens si deloc amuzante, chiar daca cel care le-a pus considera ca "uaaau ce minunat is ca am publicat minunea asta asa de minunata!"
Sa recunoastem, site-ul e pe cale de disparitie. A fost extrem de folositor si amuzant si toate cele dar ce te faci cand invadeaza copii care se plictisesc si pun intrebari stupide. Asistam la o alienare mintala. Asa se intampla peste tot. DeviantArt care era un site serios, in opinia mea, crema site-urilor pentru cei care iubesc fotografia, s-a umplut de chestii manga si alte porcarii, se blocheaza si oamenii care preferau sa isi vanda arta online isi redeschid tarabele. Asa e si cu TPU.
Mda... TPU e pe Moarte dupa cum vad eu eu "problemele lor tehnice" si useri care se baga in seama cu niste comicuri de ****.
Asta e cancerul, se extinde pe zi ce trece...dar categoria asta ajuta cand esti high, macar la un singur lucru e buna.
LisaJulie întreabă: