Un dicktzionar de linmba rromna mancatias!
http://www.myextralife.com/wp-content/uploads/2006/10/borat.jpg
Salam de oaie tunsa, Laxative, doi cartofi prajiti in untura de foca violata de pinguini si...sa nu uiti de sticla de J&B si de cartonul de Marlboro.Cand ajungi la destinatie, strada Pastelui Cailor, nr 8989 999, interfon 69, iti platesc.
P.S. ultimele doua cuvinte ale ultimei propozitii au fost o gluma.
Ciocolata Kinder te rog![]()
portocale,kiwi, mandarine, banane
bomboane mentolate [ale`m plac
]
FLORIIII, totusi. e 8 martie ![]()
un martisor din ala cu 1 leu ![]()
nu am primit destule de la colegi
)
un mouse. ca asta nu merge bine![]()
casti mari
sa imi duduie urechile cand ascult Tinie Tempah - Pass Out
♥
si.![]()
[nu ai scapat. mai am
]
imi mai iei si:
-branzaaa din aia mucegaita![]()
-deeelma![]()
-rosii ![]()
-suuc Fanta de fructe de padure![]()
![]()
-napolitanee Joe cu glazura de cioco =p~
si cam atat
♥
ai destui bani sau iti mai dau 5o de bani?![]()
funda---♥
O hartie igienica,o papusa de aia Mazin hamster{jucarie},un trandafir roz, o roza, un martisor din ala de 5 lei, un DVD cu cantecul asta:http://www.youtube.com/watch?v=P2qjW5ssWlk&feature=related,o carte cu poezi in ea,si niste zarzavat epntru soacra-mea{mai exact,nu am soacra, am vrut sa fac pe amuzanta!}.Si daca nu-ti ajung bani, imprumuta de la banca o suma de 30000000000 de roni.
2 parfumuri Oriflame o ciocolata amaruie 3 pungi de chipsuri...rosi castraveti ardei branza tema la mate si la franceza o inghetata nu uita de un buchet de flori (trandafiri ) e 8 martie nu? un martisor de 10 lei
P.S:nu-ti platesc
Deci:parfum Coco Chanel; o bluzitsa originala Versace; pui la rotisor; doua cepe; branza; oua(de gaina); smantana; slanina; unt; salam cu multa grasime si un covrig insa doar gaurile deoarece tin la silueta mea, ce naiba, dupa cum se observa mai sus
PS:acum fa si tu cinste ce pnm
Ooooooo.nu stiam ca trebuie sa-mi iei ceva.dar stii ce iti iau eu? 500 de lei din portofel(buzunar)
Un pachet de tigari Dunhill Negru, prezervative neaparat Durex cu banane
, niste salam Victoria afumat, telemea de vaca, 42 de pachete de guma Orbit, 20 de pungi de chipsuri, 72 de doze de bere timisoreana, cafea Jacobs, Dero Ariel si niste Calgon de masina de spalat,
, niste lame Gilette de barbierit si o pasta de barbierit, pasta de dinti preferabil Colgate Menthol vreo 3 pachete, si dupa mergi la Flanco si ia-mi Iphone X, televizor Samsung Led Smart diagonala 100 cm, un Leptop Asus, si cam atat de aici, Mergi inapoi la magazin la raionul Haine si cumpara-mi niste Blugi, niste pantofi de dama marimea 45 atat. Dupa stai ca lista e lunga boss mergi unde se vinde Aur si ia-mi 20 de lanturi de aur 3 lungouri de aur un ceas Rolex de firma de aur atat. Mergi la farmacie, imi iei un Nurofen forte, Coldrex Max Grip Lemon Calmante ceai de urzica si atat. Imi iei o masina preferabil Mercedes Benz s600 6.0 Benzina 2018 si mergi si-mi iei o vila de lux cu piscina
si atat dau si rest daca vrei nu costa mult
LisaJulie întreabă: