| Cathy_1290 a întrebat:

Ma enervat azi la scoala un baiat si vreau sa ma razbun.idei?

11 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Enerveaza-l si tu laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Razbunarea e arma prostului happy mai bine ii arati ca nu iti pasa, asa doare cel mai tare: indiferenta.

| angeltyo a răspuns:

Dahee hee Lasa-l in pace si, asa cum a zis SoL, indiferenta doare cel mai tare.

| Adredemesconf a răspuns:

Este adevarat ca razbunarea e arma prostului si ca indiferenta doare cel mai tare... dar nu strica sa-l tachinezi un pic, nu?big grin
Incearca ce ti-a zis @Diana, mi se pare foarte faina ideea, Diana multumesclaughing.
Daca nu, poti sa-i pui pe scaun o guna de mestecat (mestecata bineinteleslaughing ). Se va lipi de scaun si cand o sa iasa la tabla, sau o sa se ridice in pauza,laughing.
P. S: Nu uita ca se spune ca unii baieti cand enerveaza o fata inseamna ca o place smug. Asa ca vezi ce faci!
Te'am pupat!:*
O zi frumoasa!

| maryana5 a răspuns:

Idei?

Ce-i al tau e pus de-o parte.
Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Daca primesti o palma intoarce si celalalt obraz.
Nu te pune cu cine te incurci.
Mintea prostului e odihnita.
Cel mai destept cedeaza intotdeauna.
Razbunarea e arma prostului.

Sper ca stii ce ai de facut acumhee hee

| cristi202 a răspuns:

De ce sa te razbuni? Doar pentru ca te-a enervat? Insa te-ai gindit ca si tu poti enerva la un moment dat pe cineva, si poate fara sa stii? Si ti-ar place ca acea persoana sa se razbune pe tine doar pentru ca ai enervat-o? Si poate ca nici nu doreai sa o enervezi? Las-o balta! Razbunarea, in orice forma ar fi, nu e buna.

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Pune-i la spate o hartie pe care scrie „loveste-ma" si poate un bataus ar face aceasta actiune.

| otiliaotilia a răspuns:

Poi ai putea sa pui putin fineti sau alta crema in ghiozdan... Eu asa am facut tongue... O sa raziwinking_

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i un sut in ****

| RUMBURAK a răspuns:

Ramai repetenta.asa nu o sa te mai vada si o sa sufere cumplit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ii place de tine...joacate cu un alt baiat mai frumos decat el si o sa'i [ara rau... dar nu-l mai baga deloc in seama