| Darkiestmusic a întrebat:

Ma...lipseste ceva de la categoria asta ca sa faca ziua frumoasa
*se gandeste, se gandeste, se gandeste*
*ii vine in minte ceva*
*vrea sa scrie dar uita repede*
*isi aminteste...*

unde-i vacutza?

Răspuns Câştigător
| Foxie2 a răspuns:

In grajd o mulg...lapte?

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

ORICE postezi la categoria asta va fi copiat...

| MâţulMov a răspuns:

Daca vrei sa-ti spun fa-mi un oral.

| Darkiestmusic explică (pentru MâţulMov):

Daaalaughing) uite poimartilaughing)

| Polaris a răspuns:

Cine?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Jet fă plagiatoareo.

| Darkiestmusic explică (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Stii ceva? tu ori esti in plus pe site-ul asta, ori esti proasta, ori tu esti aici numai ca sa critici...ce esti straight face?

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru Darkiestmusic):

Superioară ţie.

| AlinaaAli a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Buna asta! laughing

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru AlinaaAli):

Măi,nu îţi e de ajuns? M-am luat de tine cumva? Uită-te şi tu la întrebare, e la fel ca[,]cea a lui Roby, numai 'vacuta' e schimbat.Nu te enervează? Decât să vezi nişte no-liferi fără imaginaţie peste tot mai bine dai jet-uri.

| AlinaaAli a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Nu te-ai luat de minetongue
mi-a placut replicahee hee

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

*cough cough* ai folosit cuvantul jet fara a cere copyright utilizatorului ciac. Domnul Labar, pardon Lamar Smith a implementat SOPA prin care nu e voie folosirea lucrurilor fara a cere copyright*cough incheiat*

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Domle' cuvântu' 'jet' a avut pe lângă el adresarea 'fă'

| Darkiestmusic explică (pentru AlinaaAli):

Vezi cum sare imediat? ei trebuie sa-i raspunzi cum vrea ea ma... ea a inventat TPU iti dai seama? ea e Marie Curie 2 iti dai seama? ea e desteapta si restul prosti ioiiiiiiiii mor de fricalaughing) m-am bagat sub plapuma cu un scut deasupra mealaughing) ca sa nu ma trezesc peste noapte cu cutitu ei la gat laughing)

Sa mori tu? ma doare in cu* de tine...de fapt nici acolo

Şi mie mi se rupe, crezi că mă interesează?

Copilă,daca nu te interesa nu dădeai un raspuns la intrebarea mea, asa că ciocu mic fă animal straight face

'Fă animal',ţărancă.Nu mă interesează de răspunsul tău, întrebarea ta mă interesa. Eşti o plagiatoare care trebuie să moară. Copilă? Pun pariu că sunt mai mare ca tine, cu mult.

1 la mana:ţărancă esti tu pardon,nu esti ţărancă esti un rahat cu ochi,năsos, nesimtimtit si obsedat de rock (tampiti care urla ca nebunii, isi lasa parul lung, se drogheaza si ce dracu mai fac)
2 la mana:trebuie sa mor? du-te de arunca-te de la balcon si anunta-ma...nu,nu te arunca, du-te la gară si asteaptă sa vina trenul
3 la mana:du-te dracu!

| Kazimir a răspuns (pentru Darkiestmusic):

Te-ai luat de rock. Sper să-ți iei 3 penisuri de negrii în cur 3 în gură și încă 3 în vagin. Pun pariu că nici nu știi ce e aia școală deci nici penis. Google penis.

1. Rock-ul este un gen minunat,nu ai cultură muzicală,poate acele 'urlete' sunt de la genul death&black metal,dar de fapt se folosesc instrumente lucrate mult timp la ele şi cu o logică anume a versurilor,nu ca rahaturile de inna,alexandra stan sau nu mai ştiu eu ce de muzică comericală cu[,]curve.Pun pariu că te rupi pe manele în ultimul hal,de ce sunt eu ţărancă? Cumva ţi-am zis eu 'fă animal' care nu are nicio logică anume? De fapt ăia care se droghează nu sunt rockeri,ai vreo problemă cu părul lung? Ce ţi-am făcut,ţi-au omorât familia? Te rog, mai întâi informează-te decât să vorbeşti prostii, te faci de râs.
2. Nu trebuie să mori,dar să pleci de categoria asta, nu însemni nimic. Dacă m-aş arunca de la balcon aş mai avea cum să te anunţ? Unde e logica ta? E clar, eşti proastă rău.
3. Nu mă duc dracu', eu sunt 'dracu'

Putea-i sa-mi spui sa plec de la categoria asta si plecam nu era nevoie sa facem atata scandal

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Kazimir):

laughing Esti jalnic.

| ady123 a răspuns:

Ma...lipseste ceva de la intrebarea asta ca sa faca ziua frumoasa

*se gandeste, se gandeste se gandeste*

*ii vine in minte ceva*

*vrea sa scrie dar uita repede*

*isi aminteste...*

unde-i faza amuzanta?

| PuţiferMăTa a răspuns:

La păscut