Îl stoarcem (ca să-i iasă) şi împrăştiem măruntaiele/sângele/sperma/ce-o mai ieşi la intrarea-n T/A să sperie noobii.
Neh,copacii o să creadă că ne pregătim de Halloween şi o să înceapă să-l mănânce crezănd că e făcut din bomboane.-_-
Crezi ca daca nu au reusit Apache, Comeandtellmesomething, Muflă şi mulţi alţii vei reuşi tu?
Normal ca stiu cum a fost ca eu intru de un an pe site
am avut un vechi cont ce stiti voi
Sunt curioasă dacă (virgulă) chiar ar face o diferenţă chestia asta sau T/A ar rămâne la fel, dar mai nepopulat. De obicei sunt împotriva măsurilor extreme da' nimic nu poate să aducă T/A într-o stare mai proastă decât cum e acum, deci... WHi not? Ce se poate întâmpla, încă un val de raportări? Sincer deja nu-mi mai pasă, merită să testăm orice idee
I-ai zis adminului de chestia asta?
I-am trimis adminilor 10 cataloage de idei...dar pana acum sunt mult prea ocupati cu infintarea categoriei teme, si schimbarea expertilor TPU in,, guru TPU,,...
2 ) eu nu vreau sa fac un t/a mai nepopulat. vreau sa fac un t/a fara trolli, fara intrebari ce nu au legatura cu categoria si fara intrebari stupide si irelevante...
99 % pe admini o sa ii doar ain cur...dar totusi, daca s-ar face mai multe presiuni asupra lor poate se schimba ceva!
Buna
N-ai decat.T/A este invadat de snobi care incearca sa fie bagati in seama.Din pacate, am venit in perioada in care T/A-ul se distrusese deja.Acum incerc si eu sa vad ce pot sa fac. Poate ne facem club(chizburgari gratuiti
)
Sper ca te-am ajutat
Pe bune, dacă chiar se va face o categorie"teme", înseamnă că,,, că pur și simplu suntem...
nu știu cum să zic...
...
IDIOȚI.