anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merge Bula in America si nu stia cum sa faca rost de bani. Merge prin oras si vede un cabinet: "Dr. John - vindec toate bolile din lume". Mai merge cat mai merge si da de un alt cabinet: "Dr. Smith - vindec toate bolile din lume". Se gandrste el sa-si deschida un cabinet asemanator. Zis si facut. "Dr. Bula - vindec toate bolile din lume". Acum, concurentii s-au gandit sa-l elimine si trimit la el un om sa spuna ca nu mai are gust. Pacientul: - Domn' doctor, orice mananc nu pot sa simt gustul mancarii. Nu stiu ce sa fac. Bula: - Se rezolva. Asistenta, vezi dulapul 5, sertar 3, doua lingurite. P: - Pai domn' doctor, asta-i rahat. B: - Pacient recapatat gustul. A doua zi, pacientul vine din nou. P: - Dom' doctor, am o mare problema. Nu tin minte nimic. Uit de la mana pana la gura. B: - Nicio problema. Se rezolva. Asistenta, dulapul 5, sertar 3, doua lingurite. P: - Dom' doctor, daca-mi dati iar rahat... B: - Pacient recapatat memoria. A treia zi pacientul vine iar. P: - Dom' doctor, am o mare problema. Nu mai am potenta. Nu stiu ce sa ma fac. B: - Se rezolva si asta. Asistenta, dulap 5, sertar 3, doua lingurite. P: - Dom' doctor, daca-mi dati iar rahat, va f. si pe dvs si pe asistenta de nu va vedeti. B: - Pacient, recapatat potenta.

Răspuns Câştigător
| LicuriciCuSclipici a răspuns:

Mie imi place bancul asta, a fost amuzant! dar fitzosi de aci fac si ei pe interesanti cum pana mea daca e trivia si amuzante dupa si e amuzante si bancul asta e amuzant, asa ca nu mai faceti voi pe smecheri ca nu e categoria voastra e a tuturor

| Pawesome a răspuns (pentru LicuriciCuSclipici):

Fitzosi de aci?
Messul te asteapta

18 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Si intrebarea? Ti-a cerut cineva bancuri?

| CautNume a răspuns:

Sau unii stiu ca pe TPU se posteaza intrebari cand dai click pe "Pune intrebarea ta aici!"

| sabin89 a răspuns (pentru CautNume):

Bum, si spune-mi si mie unde (la ce categorie) se poate posta un banc, daca aici la T/A nu e potrivit. Si majoritatea bancurilor nu sunt intrebari.

| CautNume a răspuns (pentru sabin89):

Daca "majoritatea bancurilor nu sunt intrebari" ti-a pus intrebarea ca poate nu e locul lor pe TPU? Poate doar sa dai un raspuns la intrebari gen "Cine stie bancuri?"

Bancurile sunt o componenta esentiala in viata unui om. Ce ne-am face fara umor? Si cum ar putea tocmai o componenta esentiala sa nu aiba loc pe un site de socializare?

| CautNume a răspuns (pentru sabin89):

Daca raspunzi cu un banc atunci cand ti se cere nu inseamna ca e tot pe site-ul asta? Care parte nu o intelegi ca, pe TPU, cand dai pe "Pune intrebarea ta aici!" chiar trebuie sa pui o intrebare?

Eu ma refeream la a pune un banc chiar si atunci cand nu ti se cere. Pentru ca daca e sa astept pana mi se cere, poate ca am de asteptat cateva luni, un an. Si de ce trebuie sa fim incorsetati atata de cerinta de a avea un semnul intrebarii la finele unei postari? Daca chiar e nevoie, pot forta textul in asa fel sa se termine cu o intrebare. In fine, poate am lungit prea mult discutia pe tema asta. O seara buna!

| Zendaa a răspuns:

Aleluia Bula stie engleza?

| Pawesome a răspuns:

Asa si?

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Categoria "Bancuri" e undeva mai sus.

| TooSexyForYou a răspuns:

Nu inteleg de ce faceti atata necaz ca a scris un banc. E doar un banc! A incercat sa fie amuzant!
Si e Trivia-Amuzante..aici nu se prea pun intrebari.(asa cred)

| xCristianx a răspuns (pentru TooSexyForYou):

Hai sa te fac sa intelegi:daca spunea un banc nu aveam nimic impotriva dar asta nu e un banc ci o mare tampenie.

| TooSexyForYou a răspuns (pentru xCristianx):

Hai sa te fac sa intelegi mai bine. El credea ca e amuzant de l-a postat aici. Daca tie nu iti place treaba ta.Numai comenta.Nici mie nu mi s-a parut amuzant. Dar totusi, trebuie sa faceti atata necaz? Oamenii sunt prea violenti, neprietenosi. V-a facut ceva? Cred ca nu. Invatati sa fiti mai prietenosi, nu atat de rai. Nu e bine sa fi rau.

| xCristianx a răspuns (pentru TooSexyForYou):

Exista un post de desene care se numeste JETIX

| sabin89 a răspuns:

E discutabil. Sau bancul nu a fost amuzant, sau unii n-au simtul umorului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii ca la ora asta eu nu citesc (ba nu, citeam odata cand era bunica fata mare).
have a nice morning

| xCristianx a răspuns:

Cel mai slab banc auzit in ultimii20de ani.