Mie imi place bancul asta, a fost amuzant! dar fitzosi de aci fac si ei pe interesanti cum pana mea daca e trivia si amuzante dupa si e amuzante si bancul asta e amuzant, asa ca nu mai faceti voi pe smecheri ca nu e categoria voastra e a tuturor
Fitzosi de aci?
Messul te asteapta
Sau unii stiu ca pe TPU se posteaza intrebari cand dai click pe "Pune intrebarea ta aici!"
Eu ma refeream la a pune un banc chiar si atunci cand nu ti se cere. Pentru ca daca e sa astept pana mi se cere, poate ca am de asteptat cateva luni, un an. Si de ce trebuie sa fim incorsetati atata de cerinta de a avea un semnul intrebarii la finele unei postari? Daca chiar e nevoie, pot forta textul in asa fel sa se termine cu o intrebare. In fine, poate am lungit prea mult discutia pe tema asta. O seara buna!
Nu inteleg de ce faceti atata necaz ca a scris un banc. E doar un banc! A incercat sa fie amuzant!
Si e Trivia-Amuzante..aici nu se prea pun intrebari.(asa cred)
Hai sa te fac sa intelegi:daca spunea un banc nu aveam nimic impotriva dar asta nu e un banc ci o mare tampenie.
Hai sa te fac sa intelegi mai bine. El credea ca e amuzant de l-a postat aici. Daca tie nu iti place treaba ta.Numai comenta.Nici mie nu mi s-a parut amuzant. Dar totusi, trebuie sa faceti atata necaz? Oamenii sunt prea violenti, neprietenosi. V-a facut ceva? Cred ca nu. Invatati sa fiti mai prietenosi, nu atat de rai. Nu e bine sa fi rau.
Exista un post de desene care se numeste JETIX
LisaJulie întreabă: