Merita,deoarece poate sa te ajute si la lucru aici in Romania, acum or ce post de lucru are relatii internationale si de aia cred eu
Da ia nu zi sa pleci undeva. Si acum cam la toate posturile de lucru eu pe estia care stiu cel putin 2 limbi straine in afara de cea nationala
Da se merita...nu strica niciodata sa fiu cu un pas inainte in fata celorlalti. Si nici nu stii in viitor poate vei avea ocazia sa pleci in afara! si da, la angajare iti cam cere peste tot o limba straina chiar daca nu ai folosi-o.
În învăţământ nu se fac limbile străine pe ideea că vor pleca românii în alte ţări, se fac pentru ăştia ce vor da spre o meserie ce necesită cunoştinţe în alte limbi. În mare, cam toate materile se fac pe principiul ăsta(şi pe cel cu dezvoltarea şi antrenarea).
'Să ne ostenim' mi se pare mult spus. Nu-mi spune că la şcoală se învaţă vreo limbă străina la modul serios
.
P.S: Cei care îşi propun să plece din ţară învaţă în general limba respectivă în particular.
De ce toate raspunsurile is serioase?
Si pentru tine Twix: Ei nu dau un rahat de caine zburator pe ce facem noi.Deci hai sa ne complacem in mediocritatea noastra traditionala si sa vanam unicorni
LisaJulie întreabă: