| Twix4Ever a întrebat:

Merita sa ne ostenim sa invatam o limba straina chiar daca nu plecam nabii odata din Romanaia?

13 răspunsuri:
| CaRamElLa05 a răspuns:

Merita,deoarece poate sa te ajute si la lucru aici in Romania, acum or ce post de lucru are relatii internationale si de aia cred euhappy Da ia nu zi sa pleci undeva. Si acum cam la toate posturile de lucru eu pe estia care stiu cel putin 2 limbi straine in afara de cea nationala happy

| fulgdefulg a răspuns:

Da, intr o zi iti va ajuta

| stelyii a răspuns:

Da se merita...nu strica niciodata sa fiu cu un pas inainte in fata celorlalti. Si nici nu stii in viitor poate vei avea ocazia sa pleci in afara! si da, la angajare iti cam cere peste tot o limba straina chiar daca nu ai folosi-o.

| Musique a răspuns:

Nu,nu merită.

| AikkoxD a răspuns:

Nu una, ăştia ne obligă mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine te retine in romanica? pasarica muta-ti cuibul, si te duuuu hu huuuuuuusi

| Paulla a răspuns:

În învăţământ nu se fac limbile străine pe ideea că vor pleca românii în alte ţări, se fac pentru ăştia ce vor da spre o meserie ce necesită cunoştinţe în alte limbi. În mare, cam toate materile se fac pe principiul ăsta(şi pe cel cu dezvoltarea şi antrenarea).
'Să ne ostenim' mi se pare mult spus. Nu-mi spune că la şcoală se învaţă vreo limbă străina la modul seriosrolling on the floor.
P.S: Cei care îşi propun să plece din ţară învaţă în general limba respectivă în particular.

| Prunela a răspuns:

De ce toate raspunsurile is serioase?

Si pentru tine Twix: Ei nu dau un rahat de caine zburator pe ce facem noi.Deci hai sa ne complacem in mediocritatea noastra traditionala si sa vanam unicorni

| MauiStatue a răspuns:

Depinde ce meserie ai.
E bine cel putin engleza sa o stii.

| Anyta2000 a răspuns:

E! Vezi si tu ce zic tacto si mata!laughing

| floriasdfg a răspuns:

Nu
.

| Twix4Ever explică (pentru Anyta2000):

Nu am intrebat pentru ca tata sau mama m-ar fi obligat sa invat vreo limba! Am intrebat pentru ca am vrut sa stiu ce credeti si voi si ce mentalitate au romanii in generalbig grin ...Eeeeeeeeepic happy

| Rapplex a răspuns:

Pt mine conteaza, vreau sa parasesc antichitatea.