Pfff, ce mult timp mi-a luat pana sa-ti raspund la intrebarePai ce poti face pe wc? Te faci mai fericit decat erai
Dormi?. acum serios, nu ştiu, faci integrame, că doar principalul motiv pentru care stai pe "veceu" e ăla de a'ţi face nevoile
.
Baia mea e mica si ma simt bine in eaDeci stau acolo cat mai mult
Pai tu ce-oi face pe WC? Noi vrei sa-ti raspundem? Faci un plan malefic pentru a te scapa de prietena ta, dar in timp ce tu faci acest plan nu-ti dai seama ca ea se gandeste sa se desparta de tine
Visezi.Si ce visezi ne spui tu noua acum!
Gandeste-te in continuare la Nemurirea Sufletului!
Ce poti face pe wc? iti faci nevoile, citesti o revista, un ziar, faci rebusuri, si prinzi muste
Esti comic Ce'oi putea sa faci la WC? decat sa iti faci nevoile? Sau oi vera sa scapi de ea
?
Unele lucruri trebuie să rămână aşa cum sunt, neştiute... Modelezi din lut un posterior de găină sau o hârtie igienică?
Cred ca intri intr-o stare euforica din cauza mediului inconjurator incarcat cu vapori organici, toxici si daunatori pentru creier, stare ce iti induce o forma ciudata de contemplatie asupra gaurii de wc. Din aceasta forma de cataplezie se iese impunand un serios efort de vointa.
Eu una îmi învăţ la bio pe wc... pur şi simplu reţin mai bine. Iarna mai deschid geamul larg şi zic:"Hai Paula dacă nu înveţi mai repede o să îngheţi pe wc de frig"... poate şi tu înveţi.la ceva
O mare diaree dupa o shaorma?
Depinde ce mananci, depinde ce mai faci in baie. Sunt multe de facut intr-o baie: de la spanzurat la sters gresia, de la mancat o nuga la facut ciorba, de la jucat x si o la jucat adevar sau provocare cu o armata de cacaciosi.
Ce intrebare ai mai pus
Hmmm amuzanta intrebare, amuzante raspunsuri eu cred ca lesini
cand intri in baie niciodata sa nu inchizi usa
Ma gandesc ca lipesti faianta in baie... manual? (cu dreapta sau cu stanga?)
Am o cunostiinta care daca bea un pahar in plus adoarme acolo. In ultima vreme daca sta mai mult nevastasa ii duce si perna.
Te concentrezi sa scoti demonii din tine! Si dupa cum stim exorcizarea necesita mult timp si atentie. e un ritual foarte amanuntit cred ca explicatia asta o va lamuri in totalitate...
Pai eu dau un,, turbo", dupa care astept sa vina,, tura" urmatoare, iar apoi stau si ma gandesc la viitor, apoi ma igienizez si gata
Ce poti sa faci pe WC Poate faci si tu ca mine
. Eu de obicei imi iau telefonul si ma joc pe el
sau teme la ROMANA