| hândel a întrebat:

Mi-a atras gagică-mea atenţia că mereu stau prea mult timp pe veceu, şi acum e curioasă ce-mi ia atât de mult! Voi ce credeţi că fac eu pe veceu?! big grin

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Stai pe TPU si ne onorezi cu prezenta big grin.

31 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pfff, ce mult timp mi-a luat pana sa-ti raspund la intrebarehee heePai ce poti face pe wc? Te faci mai fericit decat erailaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Dormi?rolling on the floor. acum serios, nu ştiu, faci integrame, că doar principalul motiv pentru care stai pe "veceu" e ăla de a'ţi face nevoile laughingbig grin.

| Roby67 a răspuns:

Citesti instructiunile de folosire a hartiei igienice?

| marrr a răspuns:

Baia mea e mica si ma simt bine in ealaughingDeci stau acolo cat mai mult
Pai tu ce-oi face pe WC? Noi vrei sa-ti raspundemlaughing? Faci un plan malefic pentru a te scapa de prietena ta, dar in timp ce tu faci acest plan nu-ti dai seama ca ea se gandeste sa se desparta de tinebatting eyelashes

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Visezi.Si ce visezi ne spui tu noua acum!
Gandeste-te in continuare la Nemurirea Sufletului!

| DeeDee28 a răspuns:

Ce poti face pe wc? iti faci nevoile, citesti o revista, un ziar, faci rebusuri, si prinzi mustelaughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Citesti? Ca eu asta fac.

| Gentiana a răspuns:

Esti comiclaughing Ce'oi putea sa faci la WC? decat sa iti faci nevoile? Sau oi vera sa scapi de ealaughing?

| Cσσкiє a răspuns:

Unele lucruri trebuie să rămână aşa cum sunt, neştiute... Modelezi din lut un posterior de găină sau o hârtie igienică?

| hominid dreak a răspuns:

Cred ca intri intr-o stare euforica din cauza mediului inconjurator incarcat cu vapori organici, toxici si daunatori pentru creier, stare ce iti induce o forma ciudata de contemplatie asupra gaurii de wc. Din aceasta forma de cataplezie se iese impunand un serios efort de vointa.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu una îmi învăţ la bio pe wc... pur şi simplu reţin mai bine. Iarna mai deschid geamul larg şi zic:"Hai Paula dacă nu înveţi mai repede o să îngheţi pe wc de frig"... poate şi tu înveţi.la ceva laughing

| Pho3nix a răspuns:

Trimiti sms-uri romantice?

Abh
| Abh a răspuns:

Cugeti.La ce cugeti sa ne spui tu.

| Annitu a răspuns:

Dai mesaje amantei devil?

| dannys a răspuns:

Completezi integrame.Sau faci fituicii pe hartia igenica.

| MoreTime a răspuns:

O mare diaree dupa o shaorma?
Depinde ce mananci, depinde ce mai faci in baie. Sunt multe de facut intr-o baie: de la spanzurat la sters gresia, de la mancat o nuga la facut ciorba, de la jucat x si o la jucat adevar sau provocare cu o armata de cacaciosi.
Ce intrebare ai mai pus laughing

| kaya a răspuns:

Hmmm amuzanta intrebare, amuzante raspunsuri rolling on the floor eu cred ca lesini thinking cand intri in baie niciodata sa nu inchizi usa rolling on the floor

| KeepCalm a răspuns:

Dormihee hee

| nickolass25 a răspuns:

thinking Ma gandesc ca lipesti faianta in baie... manual? (cu dreapta sau cu stanga?)tonguelaughingrolling on the floor

| BiaJ a răspuns:

Pai caca laughing

Tare asta.love struck

| laura64 a răspuns:

Am o cunostiinta care daca bea un pahar in plus adoarme acolo. In ultima vreme daca sta mai mult nevastasa ii duce si perna.

| Flavius_6134 a răspuns:

Te concentrezi sa scoti demonii din tine! Si dupa cum stim exorcizarea necesita mult timp si atentie. e un ritual foarte amanuntit laughing cred ca explicatia asta o va lamuri in totalitate...

| dienuk a răspuns:

Te caci!

| FineBroAndy a răspuns:

Pai eu dau un,, turbo", dupa care astept sa vina,, tura" urmatoare, iar apoi stau si ma gandesc la viitor, apoi ma igienizez si gata big grin

| Aviiana a răspuns:

Ce poti sa faci pe WC thinking Poate faci si tu ca mine laughing. Eu de obicei imi iau telefonul si ma joc pe el laughing sau teme la ROMANA laughing

| mslollypop666 a răspuns:

Te masturbezi! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu stau mult pe veceu laughing. Chiar imi este drag sa intru in baiebatting eyelashes. Eu sunt foarte ganditoare, ma apuc sa privesc profund spre obiectele de-acolo, citesc ce scrie pe toate produsele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca giugiulesti barzoiu