Ce vremuri...
Imi aduc aminte cand faceam liste pentru Mosu' iar parintii se chinuiau sa le descifreze. Venea mama la mine, "Dar ce e X lucru" si dupa ma chinuiam 20 de minute ca sa-i explic "Mda, Mosul nu stie de asa ceva...este batran." "De unde stii?" "Banuiesc."
Dupa se chinuiau dar gaseau ei pana la urma. Aww, ce vremuri.
Acum e asa annoying.
LOL Sa inteleg ca nu eram singurul care isi macelarea jucariile? ![]()
Si eu faceam tot asa listele insa nu il puneam si pe catel...eram rau ![]()
Puneam asa, ceva pentru mine, ceva pentru parinti si ceva pentru bunici.
*Mama zicea ca ar fi frumos deci era oarecum modalitatea prin care isi faceau cadouri singuri fara sa para strange*
BTW Tomita si Matei. Pare okay, eu mi-am numit cainele "Bobita" *Copil inconstient* Acum Bobita are 12 anisori si 1, 5 metri daca sta in 2 labute. Iti dai seama "Bobita". Inconstienta frate! Aveam aproape 5 anisori...cine ma poate invinovati pentru asta?
Totusi, ce ai azi? Este vara, mai dureaza pana vine iarna.
Bobita :]] ce dragalas suna. :3
Sunt fericita azi. Nu stiu de ce
Eu cadeam mereu in cap. Mereu.
Si asta e motivul pentru care acum sunt un unicorn
))) Si eu scriam scrisori lu' Mosu' pentru pisici/ catei. Ba chiar si vorbeam cu ei, ii intrebam : Ce vrei sa-ti aduca Mosu'?
)
Da' nu mai zi la nimeni
Mereu m-am gândit " oare ce gust are carnea de unicorn" hehe
ia vino tu aici.
Mda, ca sa zic si eu ceva...cu toate ca nu prea e amuzant:
Cand eram mic ma loveam, taiam, juleam etc (aproape in fiecare zi, ajunsesem un fel de mumie de la bandaje)
Si tocmai am zis ceva care e amuzant ca o gluma englezeasca
Eu nu mai credeam in Mos Craciun de la 5-6 ani. La serbarea de la gradinita am recunoscut Mosu si s-a cam dus toata magia.
Cred ca cea mai mare stupizenie pe care am facut-o a fost sa cad cu bicicleta intr-o rapa. Si era pe 4 roti
.
Tu doar când erai mic te loveai?
Eu si acum...cad..si. :]]
MumyPotato
Sadic O-O
Rame. Nu stiu de ce se speriau unele de rame... ![]()
Deci, ai pus repede poza cu Benu. Credeai ca-l fur, dupa ce ca ti-am spus cu atâta sinceritate *minte* ca nu-l fur. T^T :]]
Si eu ii faceam scrisori lui mosu cand eram mai mica
Nu sunt singura
Si eu la fel le faceam papusilor cand eram mai mica
"Do i see sheets of plastic in your future?!"
Adica asa:
http://www.ew.com/......er_400.jpg
LisaJulie întreabă: