| NoChanceForUs a întrebat:

Mi-am zis să fac un comic cu useri de pe TPU, așa că iată:
http://i.imgur.com/DXSA7.jpg
Afișul spune ce mai vroiam eu să bâlbâi, da` n-am timp de voi.
O să rămâneți dezamăgiți, să știți...

23 răspunsuri:
| NoChanceForUs explică:

Și totuși, comicurile astea sunt făcute cu pad-ul de la laptop, deci e de 10 ori mai greu decât cu un mouse obișnuit.laughing

| NoChanceForUs explică:

@Puţifer: Ideea lu` @mhn24.big grin

| NoChanceForUs explică:

@Nyx: Știu, dar era vorba de dezamăgirea provocată de irosința câtorva minute din viața celor care vor vedea comicul.
@floare0albastra: Sau poate e doar modul meu de a mă amuza, de a-mi petrece nopțile desenând.Privește-o ca pe o ușă pe care o folosești ca să ieși din peisajul plin de banalități.Am imaginație cât cuprinde, n-o să stau să mi-o irosesc pe răspunsuri filozofice la S/F sau pe adunatul prunelor în grădina bunicii.(Ah ce-aș mânca niște prune acum...)

| NoChanceForUs explică:

@Nimic00: Să ne-auzim cu bine la data lansării.laughing

| Puţifer a răspuns:

Abia aştept să văd încă un comic în care să fie mistăr '' Gizăs ''.
Ps: Nu văd bine, sau pe plăcuţa aia scrie : B.R.B?

| Șâret a răspuns:

Abia aștept să mă dezamăgești.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Daca nu e 3D eu nu ma uit tongue

| BlackVeil a răspuns:

NoChanceForUs
Ai desenat cu pad-ul de la laptop? Eu nici macar sa accesez ceva de pe desktop nu pot...(cu padu')

| FucktheSystem a răspuns:

Veau să văd, m-ați făcut curioasă. Apare și Mărioara, aia cu K-popul?batting eyelashes

| Polaris a răspuns:

@TuristulVirtualDebusolat - Realizează că dacă era Ema o desenam cu batic, lacrimi, tufişuri de şerveţele, probabil îi puneam şi-o barbă falsă de efect.

| Polaris a răspuns:

@NoChanceForUs - De a NE amuza. Ce te făceai dacă nu-ţi dădeam eu ideea, măi? laughing

| Polaris a răspuns:

@floare0albastra - Nu regret nimic.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Aşteptăm.

| Broadband a răspuns:

In curand hd laughing

| AliceInMordor a răspuns:

Nu e in 3D?sad (majuscule fu. tute)

| HrănescPorciCuLingurţa a răspuns:

Aş vrea să am şi eu talentul tău la pictat monitorul. Din păcate, n-o să-l am niciodată. Acum aşteptăm comicul, nu?

| moonY a răspuns:

ai uitat să pui, la picioarele lui, câmpul de ciuperci halucinogene

| Nimic00 a răspuns:

Succes, mă, băieţi! De abia aştept să văd ce o să iasă. happy

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mi se pare interesant, sincer.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

, dar nu esti atat de important incat sa provoci dezamagire.

| Lime a răspuns:

Extraterestri!

| LotusRadioactiv a răspuns:

Ce obsedati sunteti. Un ateu pur si simplu n-ar avea nicio treaba cu religia. Dar voi exagerati.
Inteleg ca, fiind tineri, aveti spiritul de revolta in voi, dar in loc sa va referiti la conspiratii sau la incorporatii, abordati un subiect de nenumarate ori. Dintr-o perpectiva obiectiva, va informez ca nu va puteti numi atei si nici satanisti, deoarece aceia il considera pe diavol divinitatea care trebuie urmata si practica diverse ritualuri. Dar prin ironia voastra va dati de gol cautarea launtrica, doriti un semn care sa va dovedeasca contrariul. Faceti toate acestea deoarece va ganditi :"Daca Dumnezeu ar exista, m-ar pedepsi".Dar efectele o sa se vada mult mai tarziu, iar atunci veti fii indignati de faptul ca veti suferi, "fara sa fi facut nimic rau", dupa parerea voastra. Dar stiti cum e, omul pana nu da cu capul, nu se trezeste.
Poate gresesc, dar nu-mi pot explica altfel aceasta obsesie.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Mda, ce mai umor...
Totusi, prea multe glume pe baza aceluiasi subiect duc la nebunie.