Ma nu stiu ce crezi tu dar mie imi pasa mai mult de pozitia mea din top decat, cate funde am!
Nu ti se pare, chiar miroase! Au ajuns membrii de pe TPU sa promita fundite sau sa puna cuvantul FUNDA la inceputul intrebarii, ca sa fie omul interesat si sa-i citeasca intrebarea. Am observat ca daca cineva nu promite faimoasa funda nu sunt raspunsuri sau sunt, dar foarte putine! Trebuie neaparat sa fiti motivati cu funde ca sa ajutati niste oameni dand niste sfaturi sincere?
pa, pa.
Am verificat sa stii, ca nu-mi era chiar asa de ele cat imi era sa nu se aprinda si altceva, dar nu la mine ard!
Pfuu`. Ca si mor cand ii aud. ' Funda?; o3 ' ' Funda pls. Ca am putine. ' ' Fundita?; x;* ' Oh Doamne.
Mare branza, ai multe funde. ![]()
Degeaba ai sute de fundite daca ai doar rapunsuri puse la batjocura si d-astea.
Site-ul acesta ar trebui sa fie ca sa ne ajutam inte noi, nu sa alergam ca nebunii dupa funde. -___-
As vrea sa arda toate funditele disperatilor care numa ' Funda, funda, funda si iar funda. ' Siii... sa nu se poata da fundite celor care pun ' Fundita? :*:*:* ' ' Funda plizz. ' Ar fii fain. ![]()
Ehh... fiecare cu parerea lui.;;]
Ba fundita e un mod de rasplata pe care cel care a pus o intrebare il acord celui care l-a ajutat
. Dar unii din noi au uitat asta si cer fundite, fie ca au raspuns corect sau nu...In curand raspunsurile o sa fie ceva de genu:daca nu dai funda nu'ti raspund sau nu stiu funda? disperati
Mare dreptate ai, noua moda "sa cersesti funda", cum a zis Baloo nu e nevoie neaparat de funde ca si fi in top sau expert.Deci daca ajuti, pentru ca vrei sa ajuti nu pentru o chestie ca "funda", poti fi in top. Dar asta e, multi vor sa fie in top prin cersit si vor sa ajunga intr-o zi, 2. Dar ca sa fi in top trebuie sa-i ajuti pe cei de aici cu ce poti, dar sa te straduiesti, dar ei nu-si dau seama sau isi dau seama si nu le pasa.In fine, fiecare face cum crede.Bafta...
LisaJulie întreabă: