...si cine il obliga ma sa ramana? TPU e un site. unul de 2 lei in care daca incerci sa faci ceva te injura toti.nu ma crezi iti arat inboxul!
2 ) a plecat fiindca e baiat destept si a realizat ca nu mai poate schimba nimic pe siteul asta cand adminii se fac ca nu vad trolli, si mai noi vor sa faca categorie la pustani ca sa isi faca temele ...deci cel putin in cazul meu am muncit 2 ani ca boul raportand teme, pentru ca la final astia sa le faca categorie
De ce sa iti mai bati ma capul? pentru cine? pentru niste idioti de maxim 12 ani fara pic de umor sau de cultura generala?
ma lipsesc.si mi-a ajuns si mie
S-a cam dus cand au plecat toti comicii. Deci da cam de cateva luni.
Singurul moment cat categoria asta era cu adevarat amuzanta...a a fost cand a posta cretaker primul comic.si atunci erau toti userii amuzanti la t/a!
acum ...parca compar steaua din 86 cu cea din 2011
ma apuca nostalgia
Ai dreptate, adminii stau cu picioarele la soba si cu ceasca de ceai in mana, in timp ce TPU e invadat de idioti. Chiar nu mai merita sa incercam. TPU o avut vremea lui, la inceput, dar acum o ajuns un site de c*cat pe care nu se mai poate face nimic. Daca spui un dingur cuvant gresit, incep toti sa te injure. Acum am inceput sa inteleg si eu de ce au plecat toti userii de treaba si cu simtul umorului.
LisaJulie întreabă: