Eu, una cred ca esti o prigenitura de maxim 12 ani, care nu are o viata sociala si se da drept"best boy and best fan gaystin" ca sa ne strice noua tot cheful de viata cum vedem o alta intebare.
MADĂRFACĂRULE!
Eu tot cred că ești vreun copil plictisit care nu are ce face și se dă drept un fan Giastin doar ca să ne enerveze...
Mori, mă.
Bai Gogu(-le)...sincer: uite parerea mea,a unei nestiutoare care habar nu are ca existi,ce faci, cum faci si de ce. Esti om,omule! Oamenii nu sunt cum vrem noi sa fie. Esti complexat de ceea ce esti? Esti doar un user oare care,esti un om,esti si tu un acel ceva care face parte din forumul asta numit TPU, pentru al tine in viata.
Multora nu le prea pasa care e problema ta. Si poate mai mult de jumatate habar nu am cum esti si cine esti. E vina ta aici ca le dai nas (sau asta e planul tau poate...). Whatever! Nu imi pasa.
Ne punem contul in joc. A fost tare asta
. Asa e TPU e pentru toti. Te inteleg, e naspa sa fi oaia neagra sau cel putin sa crezi ca esti. Dar cu putina vointa te poti vopsii (schimba) si sa scapi de asta.
N-am nimic cu tine frate... Nimeni n-are. Doar asta vor sa crezi. Apropo zi-mi si mie ce ai facut
. Ca nu ma prind
Da mah Gogule ai dreptate. nici nu te-am cunoscut, dar mi-au fost de ajuns sa-ti vad 2-3 intrebari si cate-va raspunsuri
. Deci du-te invartindu-te ca ocupi spatiu.
1.Tpu este pentru toti OAMENII
2. Daca nu iti pasa de ce ai scris aceasta intrebare?
3.Du-te dracu!
4.Sinucide-te!
5.Imi place sa am 5 motive.
Bine, Gogu, deci sa stii ca eu nu am nimic cu tine, dar sa stii ca aici la T/A membrii noi nu rezista deloc... Spre exemplu, eu cand am venit aici toata lumea ma jignea si acum poate ma cred o nebuna sau mai stiu eu ce ganduri au despre mine... Pe tine ar trebui sa te doara fix in pix de cei de aici care te supara si sa megi la alta categorie
Eu asa am facut si nu am nici un fel de probleme, mai vizitez si T/A sa vad ce intrebari si ce raspunsuri mai sunt, dar rar mai pun o intrebare sau raspund
Acum e problema ta, spre exemplu eu imi petrec timpul la ''Muzica'' si ''Conversatii'' si imi e bine!
Asa ca, mai bine pleci de aici, pentru ca nu meriti sa fii jignitde nimeni! Ai avut dreptate, TPU este pentru toti oamenii, dar unii nu merita sa indure atata rau
In fine, este problema ta, faci ce vrei!
´BAFTA!
Obsedatu de giustin biberon! Cred ca de asta? Aaa si esti gay si mai multe motive
@Zenda mda...ai pus raspunsul dar ca sa te afli in treaba.
@Bujie sunt un utilizator foarte vechi pe TPU.Multii ma cunosc.Sa zicem ca imi place sa va vad cum va agitati si va credeti Dumnezo pe un amarat de site.
Da ce cont ai avut de ai fost raportat ca nu ai pusa nici o intrebare? Sau e cont nou?
LisaJulie întreabă: