Ah,Ursulika! Ce-ai vrut tu si ce-a iesit!
Si,ca sa raspund la intrebarea ta,da,filmul tine doar doua ore,dar speranta,o viata!
Toti speram intr-o dragoste perfecta,mare si minunata,o cautam o viata intreaga si,un film in care genialitatea regizorului si a actorilor poate rezuma o poveste de-o viata,ne da speranta!
Mult prea serios raspunsul meu pentru T/A, astept stupizii, no problem.
Buna
Te inteleg total! Dragostea nu exista ca in filme. Dragostea nu este doar un scenariu facut din imaginatia ce-ti vine cand esti pe buda, dragostea este numai si NUMAI UN SENTIMENT.Cand iubesti pe cineva, normal aici este dragoste.Sentimentele sunt diferite.La fel ca oamenii... dragostea de fapt dureaza O VIATA.Cine n-ar da sa fie 2 ore? Sa zicem ca dragostea e ca ciocolata.Cui nu-i place ciocolata? Si cineva ti-ar da ciocolata 24/24...Nu te-ai scarbi? N-ai mai vrea sa vezi vreodata ciocolata? Exact.Asa-i dragostea. Oricum ce nu este mai frumos decat iubirea fata de cineva drag? Sa stiti ca "Viata bate filmul". Viata nu este numai lapte si miere.Eu,cel putin, vreau sa iubesc(o fata, of course -_- ) in conditii normale(ca la gaze).Nu zic ca asa nu este in filme.Cel mai bine iti zic sa-ti vezi de viata si de cei dragi.
Sper ca te-am ajutat
Drăguţ răspuns
Ty :3
Păi ei nu se referă la durată. ci la sentimente.
Adică-n film, e un sentiment adevărat. Dar în realitate 95% dintre relaţii. au un sfârşit tragic. D:
Zicând dragoste ca în filme se referă la dragoste adevărată, cu sentimente adevărate...În realitate în schimb, numai falşi pe toate drumurile care îşi iau o gagică ca să aibă ce să înşele.Nu ştiu decât să o tragă. În schimb, dacă'l pui să facă o declaraţie de dragoste. mai multe de "Eu lăăv tu" habar nu au să zică. Dacă îi pui să facă dragoste "Yeeeeah baby. Uh-oh-uh-oh". Dacă ar exista dragoste ca în filme. acţiuni ca în filme. Păi lumea ar fi ceva ca un Rai micuţ :3.
Şi mai realizez ceva. ce filozoafă sunt la ora asta ಠ_ಠ.
Poate se refera la alea p.o.r.n.o_o
Pai in filme fac sex doar aia cu pl mare sau pl mica... si asa se vede la tv care o are mai mare si mai mica.In concluzie e un fel de concurs
)
Pentru ca prin dragoste ca in filme vor si zica :
Dragoste implinita si frumoasa care nu se termina(chiar daca filmul se termina).
anonim_4396 întreabă:
LoveKiddie întreabă:
LisaJulie întreabă: