@LadyJ asta-i tot ce poti?
"Desteptilor"? da ce jignire mai e si aia?
Daca ne urasti cu adevarat nu te teme s-o areti!
@Lady J multumesc pentri compliment.
Tu nu sti ce e aia muzica pentru ca asculti doar ca*aturile lui Gaystin.
@Musique asa categoria ar fi plina de fetite in roz care vorbesc numai despre cat de *tuseste* cool *tuseste* este Gaystin.Si cred ca ar fi o pierdere de timp sa facem o categorie dedicata aluia.
În loc să se strângă acolo şi să facă degeţica în grup pe melodiile lui JB, ne-ar freca tot pe noi la creieri...
@Comeandtellmesomethingmda...dar poate asa "fanele innebunite" nu ne vor mai deranja* vezi-ti de treaba ta*, sunt foarte melancolice cand vine vorba despre "eroula Justi Bin"
@LadyJ acolo intra toti... fanii lui JB. daca u o poti numi aia muzica...
Pai JB este un desen de groaza care pe unii ii face sa vomite.
lady si tie ti se potriveste ffff bine acea categorie te-ai reuniii cu toti fraieriiii care asculta asa zisa muzica a gayului si cu ceilalti care il venereaza.
*Ii da inteligent, amuzant, folositor lui @Dash*
@Dash. pai prin aceasta injuratura-neinjuratura, recunoaste singura ca suntem destepti ca nu ascultam muzica pe care o asculta ea.
De ce nu se face o categorie 'desteptii care habar n-au ce-i aia muzica' acolo ati intra toti.
Desteptilor!
- categori
Da mai, dar ai vrea sa vezi postari de genul :
"SCUZATI CATEGORIA stiu ca aici e Trivia/Amuzante dar am o intrebare urgenta, pe care melodie de-a lui JB va place sa va masturbati cel mai mult? Funda ala care da cea mai shuky mel
"
Stiu, stupid dar asta e prima intrebare stupida care mi-a venit in minte legata de Justin Bieber.
Pai pe acest site au inceput sa intre cati mai multi copi si de aia. funda? rog.
@LadyJ Daca aia numesti tu muzica, 20CmRecords, Facem Records, Hades Records si altii care fac muzica ce se tine la inaltime fac POP!
LisaJulie întreabă: