AAAAAAAAAAAAAAALELUIAA.
Bia, bine ai revenit. şi vreau să-ţi spun că ai mare dreptate.
Am vrut să mă las de t/a, însă nu ştiu dacă aşa rezolvăm ceva.
Ar fi mult mai bine ( zic eu ) dacă ne-am aduna toţi cei ''vechi''. şi am reface t/a-ul.
N'oi fi eu veche, dar nu vin nici de 2/3 zile să mă dau în spectacol că '' t/a e distrus ''. e, într-adevăr, din cauza acelora care vin şi bagă tot felul'de comicuri stupide. şi în plus, întrebări la fel de stupide.
'' Te-ai căcat azi-dimineaţă? Dacă da, dau fundăăăă ''
E suuper-penibil.
O fi fost t/a şi înainte nenormal, dar acum a devenit Varză. cu ''V'' mare.
Bun venit in clubul celor carora le e dor de vechiul T/A!
http://i.imgur.com/aMtoF.png
Felicitari tarantocilor care au distrus T/A!
După ce mi-am făcut contul m-am uitat câteva săptămâni pe T/A fără să postez nimic tocmai ca să nu fac vreo tâmpenie. Le-aş spune userilor noi să facă acelaş lucru, dar acum n-are sens pentru că 98% din useri sunt de căcat şi or să se ia după ei, ceea ce ar face lucrurile şi mai rele... Singura soluţie care-mi vine-n minte e să se limiteze la o întrebare pe săptămână şi să se gândească BINE la întrebarea aia în loc să pună c*işpe întrebări handicapate pe zi şi să le-mpingă-n jos şi pe-alea acceptabile. Yup, mă mulţumesc cu alea care sunt doar acceptabile pentru că şansele să dau peste o întrebare cu adevărat bună sunt al dracul de mici.
Stiu ca am cont din februarie, insa intru pe TPU de un an si stiu ce zici.
Era o adevarata placere sa intri la T/A inainte. Cei care postau erau mult mai prietenosi intre ei, amuzanti, originali, creativi, mai sociabili si respectau anumite reguli de bun simt (adica veteranii pe care nu are rost sa ii enumar, toata lumea a auzit de ei). Pe atunci abia aparuse Cretaker cu primul episod din TPU the movie, iar dupa vreun anotimp glumele cu rahatul turcesc etc.
Acum, vin toti novicii cu glumite de acum 3-4 ani ce le primeam in mass-uri pe mess.
Toti amatorii de comics, care nu e rau ca posteaza (desi ne irosesc pretiosul timp in care puteam urmari ceva interesant), dar daca incearca vreunul sa ii corecteze incep sa injure.
Toti agramatii si vulgarii care au confundat TPU-ul cu hi5-ul si incearca sa faca atmosfera pe aici. Sunt chiar si funditari sau alti rataciti care raspund serios (baaa, e T/AAAAA!).
Si ce e mai naspa, astia fac trafic ca-s multi. De-aia avem atatea probleme tehnice! Ar trebui stersi, eliminati sau mutati pe un alt site...
Nici eu nu sunt de la T/A, si asta e adevarat dar nici nu incerc sa ma dau mare. Desi, as zice ca am avut sansa de a face parte din gasca, am descoperit ca nu e pentru mine. Nu oricine e in stare sa posteze aici, trebuie sa fii bun, original si nonconformist. Insa inainte intram si va urmaream. Acum imi fac sute de nervi si mi-e si scarba sa accesez categoria.
@M4gd4L3n4, uită-te la categoria la care am postat întrebarea. Fă legătura dintre T/A și Trivia/Amuzante!
Cu ce vreau să mă ajutați: să plecați voi, ăștia noi, o dată din viața noastră! Valea, poarta vă e deschisă la plecare! La intrare e încuiată, și voi cam săriți gardul!
@Jelli, dublu respect.
Ia o bere ( suc, dacă nu consumi alcohool ) în semn de '' felicitări, m-ai lăsat cu gura căscată ''.
I don't know why, dar cu ocazia acestei postari mi-am adus aminte de Loome(parca asa ii spunea)si campania ei cu "TPU revive"![]()
Stati mai linistiti, ca toate trec si trecatoare's toate.Cine-si bate capul face cucuie.Din alea mari, mari, mari!
Am ramas fara cuvinte uitandu-ma la intrebare si la raspunsurii...intradevar au trecut vreumuriile acelea pe care eu sa fiu sincera la pierdut fiindumi poate rusina sa raspund stiind ca nu ma pot ridica la nivelul adevaratilor artistii in arta T/A, acele vremurii de debut a comicuriilor cand ma prapadeam in umbra de ras, stiu la ce standarde se poate ridica T/A "da cum sa se mai ridice din mocirla asta pe care userii care acceseaza gresit T/A au format-o?"
RESPECT celor ca tine ce incearca sa salveze T/A!
Solutia nu se rezuma la plecarea userilor noi, ci la schimbarea lor.Trebuie sa inteleaga ca aceasta categorie nu e pentru toti plictisitii care au net. Daca stiu ca nu au simtul umorului, sa nu mai faca glume proaste sau comicuri care in loc sa te distreze, te intristeaza.Pana la urma scopul categoriei este sa ne aduca un zambet pe fata, nu sa ne dovedeasca cati prosti sunt pe lume... observ ca sunt din ce in ce mai putini/e tipi/tipe care chiar reusesc prin glumele lor sa ma faca sa zambesc, caci nu vreau neaparat sa rad in hohote...
T/A nu a fost normală niciodată,dar într-un sens bun.Old days.
Acum,ne-au luat locul userii New Generation, de la Robotzi şi TPU Revive încoace.
Noroc că ne mai ştim între noi, ăia originali şi bătrâni.
@Bastet, da, așa e. Ne cunoaștem pe noi, ăștia bătrâni ș-originali. Măcar asta mai avem. Oare așa se simt și bătrâneii?
Nu vreau să am și eu un aer de știință/filosofie, deci voi spune doar : RESPECT!
Totusi, un gand ma consoleaza: cand incepe iar scoala va fi pustiu la t/a. free of all this bullshit.
Ba da deja e enervaant cu voi astia "useri vechi" ok si mai bine sa nu va mai laudati atata ca sunteti de ani pe sit ca nu e al vostru
toti putem sa venim mai degraba userii vechi sa plece ca ei deja au glume "retro" daca o iei logic.dar pe TPU nimic nu e logic deci asta ai citit degeaba
si eu sunt de cateva luni si nu plec doar ca imi spun "userii vechi" sa fac asta ( am mai vazut cu nu toti "userii vechi" sunt la fel sper ca intelegeti)
Pe Mihnea abia am reuşit să îl readuc pe forumul lui Muflă, dar pe TPU încă nu. Sunt utilizator de un an şi vreo 2 luni, recunosc, am postat nişte căcaturi de comicuri la început, dar acum m-am lăsat, chiar dacă am tabletă şi pot desena foarte bine pe ea. ![]()
Cretaker e mort, Loome are nişte probleme de câcat aşa cum a zis şi ea, iar noi, ăştia rămaşi nu putem să potolim mii de oameni care se plictisesc şi mâzgâlesc (nu pot spune că desenează).
Bya132,bine ai revenit. Poate ma injuri(de fapt sigur ma injuri)pentru ca nu sunt decat de nu stiu cat pe T/A si in plus contul la inceput nu a fost al meu.Dar ai mare dreptate, de fapt totii aveti.Eu nu pun inrebari decat daca ma loveste inspiratia divina la ceva cu adevarat amuzant.Cand am intrat prima oara pe site-ul asta nici nu stiam ce categorie era T/A si intr-o saptamana deja incepusem sa intru aproape numai pe categoria asta.Intradevar,inainte erau useri care chiar stiau ce e divertismentul si erau chiar intrebari tari.Dar acum, raspund la intrebari din sila, si sincer nici nu am mai ras de mult cand am vazut intebarile.Am mai avut un cont pe TPU pe care am stat aprox un an dar nici pe ala nu prea puneam intrebari la T\A pentru ca eu,spre deosebire de altii, imi dau seama cand ceva nu e amuzant, dar cine stie? nu renuntati tocmai voi astia vechi la T\A ca devine un ra*at mai mare decat e acum.Voi macar mai inveseliti atmosfera cu cate o intrebare buna.Am ramane numai cu cocalari si pitipoance care habar nu au ce e aia amuzant(exemple gasesti si tu destule). Bine ca macar mai inceaca cate cineva sa ridice satandardul da serios nu prea cred ca T\A se mai poate salva.Adica au fost perioade cu obsedatii de Biber, cu certuri si de toate dar ca acum nu a fost niciodata.Erau doar 9-10 LadyJ care incercau sa atraga si ele atentia cu cate o prostie dar acum 99%din cei de la T\A sunt handicapati. Poate gasesti tu cu ceilalti useri si cu administratoru o cale sa ii scoateti afara da nu prea mai se poate(isi fac procesu de inmultire prea rapid).
In orice caz, RESPECT pentru tine si celalti useri adevarati
miss900 întreabă:
ButelieCuPetrol întreabă:
LisaJulie întreabă: