*se uita la mainile lui* Huh...mainile mele sunt numai bi*ii cade o mana*
Pe strada un tigan mi-a pus cutitul la gat si mi-a zis sa-i dau toti banii mei. Am fost in spital si intr-o saptamana am fost externat* no problem*, dar cand mi-a zis mama ca incepe scoala, m-am c@c@t pe mine...
Daca ti se pare ca e o amenintare, repeta mereu in gind cuvintul "vacanta". Atita timp cit mai ai cel putin o zi de vacanta, cuvintul asta e un bun antidot pentru acel cuvint ciudat numit "scoala".![]()
Scpala e doar o cladire unde intra cine vrea pana la ora 08:00 si iese cine poate inaint de ora 14:00 ![]()
si amenintarea e cel care sta in fata la 30 de copii, intr-o sala maare si incearca sa le explic ceva in alta limba pentru ei ![]()
oare ce ar putea s zica acolo cand vb despre Pitagora? o fi ala un traficant? si ii ameninta pe copii ca daca nu merg la scoal o sa ii dea pe mana lui
Nu e amenintare, e inutilitate.Nasol e ca nu stiu sa operez buldozere, ca as ridica-o pe cric si as face foc de tabara din ea, cu cateva sipci mai lungi.True Story.
Omule eşti suspendat?
Adică da eşti.
Ce pana mea?
Da,sunt,acum activez de pe DumnezăuReloaded.Si la fel ca la tine, mi s-au sters niste raspunsuri.Doar ca la mine s-au sters vreo 700-800.
școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală școală... mai continui? Ia, te simti mai bine acum?
LisaJulie întreabă: