Copii noliferi...Ieşiţi bă pe afară şi faceţi-vă prieteni reali.Sunteţi jalnici, penibili şi dezgustători.
Ce copii olgofreni in zilele noastre...afara e aer curat, iesiti sa va mai aerisiti tumoarea aia ce-o numiti cap.
Cei cu dialogul ala pițipesc? Realizezi că amândouă v-ați făcut de râs, mă mir cum de nu ați scris cam așa:
-$allzs kokolathaa!
-Boona, dragh@ dulceatshaaaa!
-Cmaifcte dlaghutsaa m3ea frendhhh?
-Dlaghutsaaa tha frendhh $e hhulbeashaa la corpoo tau! Dulchetsaa che fatche?
-Dulcheatssaa ieshte lovhiuta! n hharht dhe koovinthele thal` athat ` ` d swe`et!
-Dch ` sha mhint cand sphon kc ejhti ` o fathaa ajeaa`h d dulshee? @$thai` adhveroo!
-$ha rvnhim. chiear oohnn koorp asa ` dh `e s3csy arh ` e yooo?
-arhee, si nho nhumaii ` ch`orphoo!
-Ohh, inkerk sh` krhed` kha uhh ` ejhti mhai s3csy decat ihi spoi uhh mi3 :3:3 ` `
-nhmn nhhoo ejthe mhai doolhshee kaka thineeeeeeee!
-Balonashee lhav pashtaderahat
-Pastaderahat lhav Bhalotarfee!
Cat ti-a luat sa scrii asta?
Vreo juma' de oră - 45 de minute.
Asta e un nou record.
Ati irosit spatiu pe imgur, un link, minutele voastre si ale mele din viata. Imi e rusine de mine *Really?* care am dat click pe *intrebarea?* asta. Imi vine sa dau la rate, pacat ca n-am decat papagal.
V@i f@7@! chi@r 3 f0@r73 f0@r73 f0@r73 f0@r73 f0@r73 dool$h3 d0l$h3. C@ 0 ci0c0l@7ik de dool$h3! Si 7oo 3$7i f0@r73 doolc3, $ah $7ii.
Ce scârbos.
Suport proștii doar in stare latenta ...Si asa mai are Romania inca o pitzi in devenire
Mi'am pierdut cele 30 de secunde din viata pentru.pentruu.pentru pitiponceala si ''iubirea'' voastra? va face'ti de ras...
LisaJulie întreabă: