Copii noliferi...Ieşiţi bă pe afară şi faceţi-vă prieteni reali.Sunteţi jalnici, penibili şi dezgustători.
Cei cu dialogul ala pițipesc? Realizezi că amândouă v-ați făcut de râs, mă mir cum de nu ați scris cam așa:
-$allzs kokolathaa!
-Boona, dragh@ dulceatshaaaa!
-Cmaifcte dlaghutsaa m3ea frendhhh?
-Dlaghutsaaa tha frendhh $e hhulbeashaa la corpoo tau! Dulchetsaa che fatche?
-Dulcheatssaa ieshte lovhiuta! n hharht dhe koovinthele thal` athat ` ` d swe`et!
-Dch ` sha mhint cand sphon kc ejhti ` o fathaa ajeaa`h d dulshee? @$thai` adhveroo!
-$ha rvnhim. chiear oohnn koorp asa ` dh `e s3csy arh ` e yooo?
-arhee, si nho nhumaii ` ch`orphoo!
-Ohh, inkerk sh` krhed` kha uhh ` ejhti mhai s3csy decat ihi spoi uhh mi3 :3:3 ` `
-nhmn nhhoo ejthe mhai doolhshee kaka thineeeeeeee!
-Balonashee lhav pashtaderahat
-Pastaderahat lhav Bhalotarfee!
Ce copii olgofreni in zilele noastre...afara e aer curat, iesiti sa va mai aerisiti tumoarea aia ce-o numiti cap.
Mi'am pierdut cele 30 de secunde din viata pentru.pentruu.pentru pitiponceala si ''iubirea'' voastra? va face'ti de ras...
Suport proștii doar in stare latenta ...Si asa mai are Romania inca o pitzi in devenire
Ati irosit spatiu pe imgur, un link, minutele voastre si ale mele din viata. Imi e rusine de mine *Really?* care am dat click pe *intrebarea?* asta. Imi vine sa dau la rate, pacat ca n-am decat papagal.
V@i f@7@! chi@r 3 f0@r73 f0@r73 f0@r73 f0@r73 f0@r73 dool$h3 d0l$h3. C@ 0 ci0c0l@7ik de dool$h3! Si 7oo 3$7i f0@r73 doolc3, $ah $7ii.
Ce scârbos.
LisaJulie întreabă: