Nu se injura, oamenii nu cerseau faimoasele fundite, nu erau sute de Ilove., oamenii se ajutau intre ei, nu existau intrebarii banale, stupide
@Deea03SustineCampaniaTPUrevive
eu nu am nimic cu stupidu'. si nu pun la fiecare raspuns... unde nu pun, acolo imi iau...si suna bine
@cllawSustineCampaniaTPUrevive
noi, actual, suntem la trivia/amuzante...noi am vrut sa fie amuzant
Ahh pai uh tei alaturat numa asa de apa sambetei ca sa ai userNamu mai lung?
Pai evident:nu erau copchii ratati cu 700 de conturi care isi dau funde pe un cont.Nu se ijura.Nu erau IloveX, nici dependenta de funde erau oemni ce raspundeau ca sa ajute nu pentru funde!
Pe scurt erau omemeni normali!
Si nu erau atatia caini
(@Catzelusha, @Catelushu, @CatelushuVreaSaFieCuCatzelusha, @Dobbermann etc etc)
Eu cred ca era asa: nu se injura, nu se punea intrebari stupide, nu erau utilizatori ratati si raspundea lumea indiferent ca dadea fundita.
Daca nu imi schimbam nickname-ul ziceati ca sunt anti-campanie
daca m'i l'am schimbat acum ziceti ca am facut'o doar asaa... de plictiseala
Nu va inteleg. spuneati ca campania (scuze pentru cacofonie
) asta ar trebui sa faca user-ii sa se ajute intre ei si sa nu injura sau chestii din astea. pai si ce'i cu bastet "culege stupizi de la oricine" si cu rockelle " shows you her ass"? in fine
Observ ca in campania asta se poate inscrie numai cine are pile la aia importanti
numai pentru ca sunt noua si scriu cu "W" nu inseamna ca sunt mai prejos decat voi
va las cu campania asta. da daca va comportati si cu ceilalti nou veniti cum v'ati comportat cu mine... ramane site-ul fara useri
LisaJulie întreabă: