| Pumpkin a întrebat:

O prietenă de-a mea vrea să dea la liceul economic, dar ăia de-acolo i-au spus că nu primesc elevi atât de slabi.
Aşa că tipa mi-a spus că are nevoie de o cură de îngrăşare. Ce-i recomandaţi? ^.^

Răspuns Câştigător
| aliceinchains a răspuns:

Să mănânce cărți.

18 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Sa manance fructe.

| Bastet a răspuns:

Spermă

Răspuns utilizator avertizat
| Criiiiiiiis a răspuns:

Eu ii recomand :
Dimineata : un sandvis cu slannina. numai slanina si paine prajita in 25 l ulei.
Amiaz : Sa manance carnati, maxim 36 si 25 m lungime.
Desert : O bomboana pe batz.
Cina : Se combina, meniul de dimineata + amiaz/desert + cina = GRASIMEE.

| Fragile a răspuns:

Să nu mănânce nimic dimineaţa.La prânz să mănânce apă chioară cu vegeta.Să alerge 5005 kilometri pe zi. Apoi când se întoarce să bea doar multă apăă.Să petreacă noaptea la televizor,iar ziua, până la o oră foarte devreme, 16:00 să doarmă. Apoi când se trezeşte respectă programul de până acum.Şi un ultim sfat, fără dulciuri şi nu are voie decât apă chioară cu vegeta, sau maxim o legumă/o fructă.Aşa sigur va deveni obeză.

| lunarwolf a răspuns:

Beyond,ce dracu'?!rolling on the floor
Si deeA, si Alle...suntem la T/A. straight face Voi dati raspunsuri de-astea?

Well, eu zic sa haleasca carti. ^^

| lunarwolf a răspuns:

Eu nu ti-am dat Stupizi.hee hee

| Pumpkin explică:

Suntem la T/A, lol...nu aştept răspunsuri serioase.

| PinkDea a răspuns:

Sa bea suc (Coca-Cola, Pepsi ) sa manance dupa ora 7

| RS4 a răspuns:

Probabil asa slabi la invatatura happy

| RhoOphiuchi a răspuns:

Eh, ce sa-i faci, nu toti au fost facuti sa mearga la scoala.

| adee_8962 a răspuns:

straight face sa nu te primeasca la un liceu pentru ca esti slab?! o.0 lol!

| justfreelove a răspuns:

Multa cartelaughing) liceul economic nu are profil sportiv laughing

| roxana94 a răspuns:

Probabil s-au referit ca nu primesc asa elevi slabi la invatatura. Nu conteaza niciunde cat kg ai.

| Alecsandraa97 a răspuns:

Nu inteleg. Slab la invatatura sau la fizic te referi?

| withoutmoney a răspuns:

Vitaminele "Vitamax"(o sa se simta foarte bine in timp ce le ea si are un efect foarte rapid in 6 ore deja se simte bunastarea ce o ofera o sa fie plina de energie) si cat mai multa mancare in special seara.Mancarurile sa fie combinate carne,branza oua,paste,cartofi prajiti,ciorbele nu sunt asa consistente,mancaruri cu cat mai multe grasimi,banane, sa bea multa apa timp ce mananca. Daca crezi ca e ambitioasa cauta pe google cure speciale de ingrasare dar e greu de respectat, cel putin3 mese pe zi sa fie foarte consistente.Sa se forteze putin al inceput cateva zile sa manance apoi organismul o sa ceara ideea e sa aiba provizii + cat mai mult somn si sa nu se culce dupa ora 22 tongue Daca reusesti sa o convingi asta chiar functioneaza!

Probabil e un liceu economic cu program sportiv.

Care e ala care ce da vot "Stupid" la cei ce isi dau silinta sa ajute?! Daca nu va convin raspunsurile serioase probabil ati confundat TPU cu hi5-ul.

Sorry! Nu am fost atent mc pentru "Stupid"hee hee