Profa de geogra : "luati loc si sa nu mai aud nici un sunet ca va ascult si va pun 4!"
"x la tabla
ce?
nu "ce" ca nu esti taran poftim
poftim?
nu poftesc nimic la ora asta"(Profa de fizica)
Si mai e profu' de geografie cand pune note mai le zice celor care nu invata: "Sa nu inveti
numele copilului), sa nu inveti!"
Profa de desen, cand ne intreaba ceva: Labutele sus, copilasii mei! ![]()
Profa de romana: Cu galagia asta ati putea sa va mutati in padure. ![]()
Diriginta...:Mai copile! Cu mine nu te joci! Ai inteles? Cu mine nu te joci! ![]()
Profa de Geografie: Trebuie sa va arat eu cum sa va ridicati in picioare?!
Profa de Geogra ne amuza mereu
Profa de istorie:Eiii dracia naibii!
Dirigu':Si oaia cat e ea de oaie tot ma dai din picior da' voi NIMIC!
Proful de fizica:Astazi vom aborda o discutie fooooooartee interesantaa.Sau:Astaziii vom da o lucrareee foarteee interesaaaaaaaaantaaa.(el vorbeste rar si are o voce groasa)
Dna de biologie(o batrana scrantita)::fetita tu esti sanatoasa?
fetita de ce razi ca proasta, 7B liniste!
"Denumeste denumirea"sau "_! _ astia sunt 2 electroni dar voi nu aveti cum sa-i vedeti sunteti prea mici"
Dirigul,adica proful de mate:
"Miroase a creier ars"sau, dupa ce dam test:"Parca si vad ca ati luat Trrrrrrrrrrrreeeeei toata clasa!"si in timp ce spune trei arata cu degetul la fiecare![]()
Profa de chimie:
"Ia hai porcusorilor, un test rapid!"si bate din palme.Sau cand tabla trebuie stearsa:
"Cine e magarusul de serviciu?"
e cea mai misto profa.
Dar partea cea mai buna e ca atunci cand vorbeste la singural fetele sunt domnisoare, iar baietii porcusori
desigur a poreclit pe doi:"Pufulete" si "Pufosel"iar Pufosel e chiar unu de vreo 80 si ceva de kg!
Stai intru loc acolo, ca va trantesc odata de dracu va ia
si spune asa de serios e vorba lui vesnica
Profu de geografie(dirigu')
Elevul cat e ceasul?
Dirigu: Trecut de fix
Unde puii mei e x?![]()
Canta intr'una ai se eu te pego dupa ce termina de predat![]()
Apoi cand se suna de iesire spune pentru maine lectia de zi + recapitulare pluuuuss...harta de la (laaa la la la 67) daca nu invatati o sa primiti un mare ...treii treiii am spus(si tipa ca retardu' chiar daca am auzit din prima)
Profa de religie: Ba f*tut* ga** matii de handicapat cum iti permiti sa intarzi la ora mea? Treci la loc.(da tipa) apoi zambeste si zice sa ne rugam puradeilor
)
Profa de mate ..scoate un fel de sunet gen trr trr trr(din buze) de fiecare data cand gresim ceva la tabla
Dar uneori zice hiiiiii cum poti ma sa scrii asa o prostie? Da delete...da delete odata sa numai vad.
Profa de romana:Argumentati'va argumentele. Si mai multe dar numai tin minte acum...
)
Luati loc!, Dam test!, De ce copiezi?, Ai nota 1. (cea mai folosita.). La revedere, copii!(cea mai asteptata de elevi).
Luati loc!, Dam test!, De ce copiezi?, Ai nota 1. (cea mai folosita.). La revedere, copii!(cea mai asteptata de elevi).
A dracu aritmetica ![]()
Sau alta
Vezi ca nai deschis parasuta si e prabusesti cu viteza
LisaJulie întreabă: