anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O siberianca de prin tinuturile gerurilor vesnice a folosit ca metoda contraceptiva doua bucati de gheata. Le-a introdus inauntru si-a facut treaba dar a ramas insarcinata.Asteapta sa nasca, a trecut a noua luna a trecut a zecea si a unsprezecea si copilul refuza sa se nasca.Cind se uita ginecologul inauntru vede bebelul cu cite o bucata de gheata in mina facind gimnastica si tipind;-Aliosa se caleste, Aliosa nu raceste...

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Mai baieti, sa-ti-o si voi mai moale ca e pacat. Si sa stii draga harciog ca in siberia e atat de frig ca sigur iti trebuie o mare perioada de timp ca sa te calesti si apoi trebuie sa iei o hotarare daca vrei sau nu sa mai cunosti si lumea de afara stresanta oricum

8 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Atata dragoste in intrebarea si mai ales raspunsurile acestea laughingIar gluma e... straight face

| cristinela a răspuns:

Fain!

| Larette a răspuns:

Funny.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Penibil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, lungim si aici spatiu prin conflict deschis? M-am plictisit de tine.Parca sint urmarit de o volga neagra.Ma distrezi enorm.Mai ales sensei din fata numelui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hirciog, mi-am spus punctul de vedere. Crezi ca era necesar sa mai faci comentarii? Si eu m-am plictisit de tine, fa-mi placerea sa te abtii pe viitor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plecaciuni stapine, cum ti se cuvine.

| oliver427 a răspuns:

Tare