| CristinaLăvMucAnonim a întrebat:

O zi din viaţa unei piţipoance.
10:00-M-am trezit, vai ce frumoa a fost în Banbu aseară. Am băut o apă plată cu lămâie, am făcut vreo 20 de poze în baie, chiar şi pe veceu, am văzut eu că aşa se poartă pe haifaiv.
10:05-12:00-Am pus pe haifaiv noile mele poze în bambu, în rochiţa de la tanti Getuţa de la etajul 2. Şi m-am uitat la alte urâte de pe haifaiv, nişte naşpete şi nişte lepre toate.Niciuna n-are valoarea mea, pe care nu o dau la nimenea! Mă invidiază toate de mor.Au şi de ce, sunt cea mai şucară, talentată şi invidiată!
12:00-13:30-Am plecat la tanti Getuţa de la etajul 2 să îmi dea uimitoarea rochiţă de satin, pentru această seară, tot în Bambu. Mi-a zis că se asortează perfect satinul verde cu animal prinţul.
13:30-14:30-Mă machez, aştept să sune cocalarul de Ionel. Mi-a promis că face el cinste cu apă plată cu lămâie în seara asta, deci pe la 22 trebuie să fiu gata. Mă machez de acum pentru că până la ora 22 mai plâng de vreo 3 ori că nu sună Ionel, şi în plus am văzut unelea pe net care fac mişto de piţipoance. Ce distruse-s alea de pe site, eu nu o să ajung niciodată acolo, pentru că sunt diva divelor, şi UNICATĂ. Deci cum spuneam, se amestecă într-o căldare tot fondul de ten, crema de faţă, perle pisate pe rând, mărunt şi se bagă capul.
14:30-16:00-Bun, m-am şi machiat, acum să-mi ţuguiez buzele şi să mă dau cu roz bombon, ca să fiu mai specială decât sunt, să mă îmbrac şi cu noua rochie, să îmi las sânii la vedere, şi să fac vreo 10-15 poze în baie, ia să-mi iau şi ochelarii mei de soare, ca deh, cine mai e ca mine? Nu se supără nimeni dacă fac vreo 10 poze pe veceu.
16:15-16:30-Am băgat şi pozele astea pe haifaiv. Cele 430 de poze pe care le aveam nu mi se păreau suficiente ca sa îmi arăt talentul unicat.
16:30-17:00-Mă duc la solar pe jos pentru ca nu mai am bani pentru un alt mijloc de transport.
17:30-18:00-Nu le-am înţeles niciodată p-astea care stau doar 10 minute la solar, eu o să stau 30 ca să ies în evidenţă diseară, să se vadă că sunt bronzată, că am bani de solar.
18:00-18:30-Plâng de sparg pentru că nu a sunat Ionel.Doar am zis eu că e un cocalar tâmpit, altfel cum să îmi explic ce e cu burta aia, cu ceafa triplă, şi burta, şi cy tricoul ăla pe care scrie naic.
18:32-A sunat Ionel. Ştiam eu că el e cel mai tare supermegabenga. Şi clar ceafa lui e atât de mare pentru că are minte multă şi creier mare. A zis că vine diseară să mă ia cu maşina lui să mă ducă in Bambu, dar speră să nu consum mai mult de o apă plată cu lămâie, că n-are bani, că cică are pe cineva afară şi trebuie sa îi trimită bani, şi nu i-a trimis.Eu nu cred, că cred că muinceşte şi îi e ruşine să spună.

13 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Imi place cum te-ai descrisbatting eyelashes

| MyObsession a răspuns (pentru Musique):

'ur comment made ma' day.

| CristinaLăvMucAnonim explică (pentru Musique):

Merci,eşti o scumpă. Dar oh go on. Mai bine tac laughing.

| Musique a răspuns (pentru CristinaLăvMucAnonim):

Sunt o scumpa.Dar oh go on.Mai bine tac laughing.

| CristinaLăvMucAnonim explică (pentru Musique):

Dai nişte răspunsuri inteligente.

| Musique a răspuns (pentru CristinaLăvMucAnonim):

Ma inspiri.

| blueangel99 a răspuns:

Tare rău de tot

| Holocaust a răspuns:

Too long.Didn't read.

| Downfall a răspuns:

Loooooll laughing

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Vai de capul lorlaughing).

| xname23 a răspuns:

PAM PAM PAM! hai sa moara dusmanii nostri! esti pa' sistem turbo! da un tun cand dai?
cam mult de citit dar mi-a placut!

Răspuns utilizator avertizat
| Byencutzyk a răspuns:

Buna!
Hai lasa-ma,"fetele" acestea chiar ca au un program incarcat!
P.S. " fete " un limbaj decent doar nu? laughing