| raMLesS a întrebat:

Oamenii au ADN-ul identic in jur de 60% cu cel al castraveţilor, asta inseamna ca ne tragem din castraveţi? Ce spune biblia despre asta?

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

ADN-ul e doar "cărămida" cu care a fost construita viata. Poate ca Dumnezeu s-a gindit ca e mai ușor sa formeze și castraveții și oamenii din aceleași cărămizi, asa cum noi la propriu putem construi din cărămizi și o casa, dar și o magazie, sau un cinematograf.

| florin_8455 a răspuns:

Oamenii au un adn aproape identic(99 la suta) cu cimpanzeii.

| WisdomInTheDark a răspuns:

60% cu castravetii, inca vreo 90 si ceva la suta cu maimutele. O maimuta si-a inserat un castravete in orificiu, si asa au luat nastere oamenii.

| batranulintelept77 a răspuns:

Eu cred că se trag castraveții din noi. Ei sunt versiunea mai evoluată : conțin 99% apă =>hidratare corespunzătoare, verzi=>eco, mici=>nu ocupă mult spațiu, n-au creier=>sunt mai deștepți, nu au drept de vot=>nu distrug țara, sunt buni în salate=>muncă în echipă.

Deci castraveții sunt superiori.

| Sppin a răspuns:

Biblia mai spune că suntem facuti si din biofotoni, adica lumină, si de acești biofotoni depind si castravetii tai in structura ADN-ului sau, ceea ce mai înseamnă că toate organismele vii si organice pot fi legate doar de lumina soarelui, deci nu de un castravete.

| apoIIo a răspuns:

In aceeasi masura ne asemanam si cu bananele - tot 60%. Eu cred ca sunt atat de mari asemanarile de ADN pentru ca viata pe Pamant a inceput de la o reactie chimica iar toate au plecat de acolo. Practic aceasta asemanare este "atestatul" nostru, al tuturor, cu care aratam ca suntem pamanteni. Planeta si-a permis sa creeze vieti insa nu s-a asigurat ca totul sa fie diferit in alt stil. E ca si un artist plastic. El deseneaza cateva peisaje iar dupa ce le visualizezi deja ii inveti stilul. Dupa poti sa deosebesti si altele pe care nu le-ai mai vazut ca fiind ale lui sau nu luandu-te dupa stil. Asa este si in cazul plantelor si animalelor. Pamantul are un "stil" de a crea vieti iar aprenta s-a se lasa observata in ADN. Iar ca o paranteza, ca sa-ti dau subiect de intrebare pe viitor, ADN-ul maimutelor si ADN-ul omului este identic in proportie de 96%. Astept credite la noua intrebare. happy

| Eisenheim a răspuns:

Că Adam avea un castravete,iar Eva din tufiș când o văzut tăt o trămurat,da nu s-o putut abține,o sărit din tufiș,o înșfăcat castravetele lui Adam, jumate l-o mâncat și jumate, cum nu o avut buzunar că nu aveau haine, l-o băgat unde o putut și o fugit, și așa am apărut noi castraveții umblători laughing

| OniChan666 a răspuns:

Biblia spune asa..."Castravetele e sfant si trebuie tratat cum iti tratezi sotia".

| apoIIo a răspuns (pentru OniChan666):

Si banana are o proportie tot de 60%. Practic aici putem spune: "Banana e sfanta si trebuie tratata cum iti tratezi sotul". Nu? laughing laughing

| OniChan666 a răspuns (pentru apoIIo):

Exact....desi la capitolul "banana" sunt multe de discutat si multe de luat in calcul.