| georgiana a întrebat:

Off, off! Ce ma fac eu?! Daca stau prea mult pe TPU, uit si de mancare.Am pus pe foc sa se incalzeasca laptele si surpriza s-a imprastiat peste tot. laughing
S-a zis cu micul meu dejun! Care s-a confuntat cu aceeasi problema ca si mine?

Răspuns Câştigător
| KhloeAfterDark a răspuns:

Pe mine ma ia peisajul imediat, tare sunt ametita! In microunde popcornul tipa ca din gura de sarpe sa-l scot, ca s-au ars floricelele si eu dadusem prea multe minute.Trebuie sa ne punem cu totii care am patit incidente de genul o alarma la calulator, odata la 10 minute sa-ti intunece ecranul si sa scrie "Hei, nu crezi ca ai uitat ceva?" laughing

9 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu am lasat odata apa sa curga si culmea nu ma deranja zgomotul care il facealaughingEram atrasa de sitehee hee

| Razvan a răspuns:

Ma mai fura cateodata peisajul insa nu suficient ca sa uit ceva important.Atentia mea e inpartita in mai multe locuri simultam deci am fost ferita de incidente neplacute pana acumhappy

| Bacemi a răspuns:

Am patit si eu lucruri asemanatoare, nu doar pe TPU. Cand ceva imi atrage atentia si ma implic uit de celelalte lucruri.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Exact asa am patit si eu in dimineata asta rolling on the floorlaughing Tot cu laptele laughing Vroiam sa mananc lapte cu cereale si surprizalaughing
Ar fi imi bine ca de acum sa nu mai lasam mancarea pe foc in timp ce stam pe TPU happyCa ne luam cu altceva si uitam de totlaughing
Off TPU asta laughing

mira
| mira a răspuns:

Unul dintre primele sfaturi care trebuie date userilor TPU este sa nu lase mancarea pe foc in momentul in care intra pe site.Glumind as spune ca acest adevar ar trebui prins in regulament.

| georgiana explică:

Chiar ma gandeam ce as putea servi la micul dejun, acum mi-a pierit pofta si pe deasupra trebuie sa curat mizeria facuta. laughing

| Kynext a răspuns:

Nici chiar asa dar am patit si eu asemanator.In fiecare vineri si luni am dansuri de la 4.La 3 intru pe TPU si deseori ajung la dansuri pe la 4 jumatate pentru ca nu-mi dau seama cand trece timpul.Eh,ce sa-i faci?hee hee

| darkeyes a răspuns:

rolling on the floor Eu laughing imi incalzeam lapte pentru cereale si ma uitam pe un hi5 al unui baiat dragut foc blushing si a dat peste "rascoale" laptele meulaughing oricum putin mi-a pasat, mi-am pus altul la fiert acum astept sa se faca laughing nu o sa las un lapte sa imi strice toata ziuatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Nu chiar cu laptele ca si tinehee hee. Dar ceva asemanator. Imi aduc aminte acum ceva timp ( vreo doua luni parca ). Raspundeam la niste intrebari pe TPU si aveam ceva in cuptorul cu microunde, care atunci cand s-a oprit a "tiuit" de mai multe ori, si nu l'am auzit, dar am stat ceva vreme la computer. Dupa vreo 30 min ma trezesc ca imi e foame, in frigider nu era ce cautam eu, pe masa nici atat, pe birou inexistent, unde putea fi? Am cautat de mai multe ori in acelasi loc, dar nu am gasit. Cand vad ca, cuptorul este bagat in priza, desfac usa de la cuptor, si in acelasi timp il scot din priza, cand vad ce e inauntru. Mancarea pe care o vroiam si pe care o cautam de atata timp. Cand iau farfuria in mana, imi zic "Mi'a pierit si pofta de mancare". Sa nu mai spun acum, ca se racise.

Pa-pa!