| NobodyHeree a întrebat:

Oi fi eu cam inapoiata, dar ce s-a intamplat?@mhn,@Mufla, de ce v-ati facut un cont nou? Asa mult am fost plecata? Si cu ceilalti ce s-a intamplat? Nu mai inteleg nimic... o_O

9 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Au fost suspendaţi, Bastet de asemenea D: http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/, vezi aici mai mulţi.

| Kazimir a răspuns:

Eu ti-am explicat aseara :p ai pierdut seria de suspendari big grin si seria de voturi de stupid si nefolositor. peste vreo 2 saptamani o sa avem iar contul vechi daca doreste stela sa-l reactiveze

| giuly a răspuns:

Au fost suspendati, la fel si eu, bastet, kazimir, sconcs and many more.
Si suntem ca pasarea phoenix, ne dau afara pe usa, noi intram inapoi pe geam.

Răspuns utilizator avertizat
| DrugFree a răspuns:

Iti explic eu, Arya. Ia un loc. Mhn24 a fost raportat pentru vocabular vulgar, muflă a fost raportata tot pentru vocabular vulgar. Da ai fost plecata mult timp. Multi useri au fost raportati.
Țopailă

| BastetReloaded a răspuns:

Vai...sunt miscata profund ca unii au vazut ca m-au suspendat pe minehappy

am vorbit urat, in paula mea!

Răspuns utilizator avertizat
| Deea03 a răspuns:

Pai. S-a intamplat asa:

Lumea [cei de aici... ai nostri] au zis ca TPU s-a schimbat [si asa este]. Atunci au facut tot felul de sesizari doamnei Stela [care pana acum o luna isi facea unghiile] si aceasta a intervenit in special in aceasta categorie. Si uite asa mufla, mhn, bastet, sconcs, kazi, lume si multi altii au fost suspendati din cauza vocabularului vulgar.

Plus ca pana acum cateva saptamani am avut probleme cu raportarile. Niste copii fara viata [Get a life, people.] au considerat ca intrebarile amuzante de pe t/a nu isi au locul, in schimb intrebarile idioate aveau prioritate... Si tot niste copii fara viata s-au hoatrat ca majoritatea raspunsurilor de pe t/a sunt stupide si nefolositoare.

In final cei enuntati mai sus [aproape toti] si-au facut alte conturi.
Cu toate ca acele raportari inca mai au loc. Nu ma sunt insa asa cum erau atunci.

| PastilutsaCuEfecteLacrimogene a răspuns:

Pai mhn si mufla si-au fc cont nou pentru ca au fost suspendati.si cu ceilanti nu am ideestraight faceau fost supsnedati si ei sau, s-au plictisit de mizeria de TPU

Întrebări similare