| Insomnii a întrebat:

Ok deja mi se face rau numai ca m-am uitat la niste conversatii dintre gogu si lipitoarea...nu am nimic cu dragostea lor dar oameni buni NU SUNTEM LA MATRIMONIALE!

si nu-mi pasa daca nu e o intrebare...trebuia sa spun ce am pe suflet.

16 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Se prostesc.

| Bya132 a răspuns:

Da' e treaba lor, mă, Deea.
Lasă-i în dragostea lor.

| LoL a răspuns:

Tu vorbesti? spui ca nu suntem pe matrimoniale deci nu suntem nici la spovedanie.Fratilor voi nu va dati seama ca noua CHIAR NU NE PASA?

| Insomnii explică (pentru LoL):

Mda nu ne prea pasa dar mie una mi se face rau de la atatea dulcegariii :-& si crede-ma nu am un stomac prea bun...

| PotcaPădurii a răspuns:

Serios? Chiar nu stiam ca nu sunt la matrimoniale. bine ca mi-a zis careva ca maine poimaine ma vedeai cu unu.

| lalalalallll a răspuns:

Știu.Ăia's proști, nu au ce face.

| Trinitas a răspuns:

Acum ne spui? Tocmai mi-am gasit si eu un prost sa facem trolling impreuna si sa ne trimitem mesaje scarboase pe care sa le postam ca sa le vada tot mapamondul. Si tu mi-ai distrus toate visele!
Ma simt atat de forever alone...

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Eu sincer...am senzatia ca Lipitoare e cam disperata de a ajuns chiar de nivelul lui Gogu raised eyebrows adica mnah,cred ca sincer si-a stricat reputatia,Gogu in sus,Gogu in jos, Gogu la masa in pe***, Gogu in wc.ea nu vede ca gogu a scris asa mult despre ea cum a scris ea despre el? raised eyebrows oricum, mi se face rau de la atat iubire

| Foxie2 a răspuns:

Deci bro, raspuns pentru Misa si alti...(lol etc)
credeti ca mie imi pasa ca voua nu va pasa? si reciproc nici voua nu va pasa ca nu imi pasa ca nu va pasa. nah hai sa vedem care ii destept si intelege.

| Insomnii explică (pentru Foxie2):

M-ai pierdut la al doilea pasa...

| lalalalallll a răspuns (pentru Foxie2):

Eu am înțeles.

Nouă(cei fără fițe) nu ne pasă, că lor nu le pasă.
Și nici lor NU LE PASĂ ca NU NE PASĂ că NU LE PASĂ lor.

Dar, în schimb, mie nu îmi pasă de majuscule!

| simf a răspuns:

Am citit ce-ai avut de spus. e ok?happy

| Insomnii explică (pentru simf):

Cum adica "e ok?"

| simf a răspuns (pentru Insomnii):

Adica ti-am citit postul, ti-am vazut indignarea (intre noi fie vorba, mi se pare ca ai dreptate).

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Cum ziceam, bine ca noi pisicile nu ne indragostim ca voi, oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt trolli, mare chestie.