...zice juma de buletin.
Okay lume datii drumul majoritatea de aici ma injura nu ca nu ma doaren basca, dar printre cacaturile ce roiesc, banuiesc merita.
Ştii,întrebarea e la T/A, deci nu te aştepta la nişte răspunsuri serioase. Dacă te durea 'în bască' de ce ai mai pus întrebarea?
Sa ma doara si mai tare.
www.myfacewhen.com/46/
Nu am nimic cu numele tau, in schimb, am ceva cu ceea ce reprezinta numele tau.
Dacă ai un nume de ăsta înseamnă că te așteaptă câteva ca tine pe centură. ![]()
A, vezi ca durerea în bască cauzează grețuri vaginale și nu o să mai fi disponibilă. Ai grijă!
Nu am nimic nici cu tine şi nici cu numele tău, doar că sună ca şi cum ai fi o cvruă. (înţelegi tu ce am scris)
Cu numele ăsta pe T-A vrei tu să atragi seriozitate?
Aaa m-am prins http://myfacewhen.com/115/
Şi tu ai o gaură între urechi.
Serios? Cat de idioata trebuie` sa fi ca sa " te susti " pe tine insati? vezi ca toti te injura si nu te sprijina si tu iti faci alt cont ( 0 intrebari, 0 raspunsuri, 0 funde ) ca sa te aprobi pe tine? Numele tau e pus la panarama, de ce? dor mintea ta bolnava stie
( multi au ceva si cu numele meu, noroc ca e porecla T/A si nu-mi pasa + ca este cenzurat! )
Ce aveți cu numele ei daca ei ii place fiecare isi pune ce nume vrea.Nu trebuie sa o luați in suturi pentru nume ca daca ea il vrea? Va rog lasa-ti-o in pace
LisaJulie întreabă: