ţin să te anunţ că degeaba te-ai chinuit cu spaţiul ăla...degeaba.Oh,da,ţi-am zis-o!
http://media.tumblr.com/tumblr_luqblbQaIL1qi2oej.gif
...yeah...wiggle,wiggle,wiggle,wiggle,yeah.
Intrebarea ta e retarda, iar wiggle-u' asta e retardat cand il canta pokemonii aia doi, dar parca suna mai retard la tine.GTFO!
Bai copile vezi ca ti-ai luat-o in japca, nici 12 ani nu ai INFECTULE
BITCH PLEASE
Am aceeasi varsta ca tine.Se scrie ''luat-o''. Grammar Nazi at duty, reporting.Infecta probabil esti tu,ca daca eram idiot si retard mai acceptam sa-ti bati ****(pe care n-o ai) de mine,dar nu-s, deci STFU and GTFO! Si cand te gandesti ca unii idolatrizeaza membrii de căcat de pe categoria asta, ca tine...I don't want to live on this planet anymore.
Bitch Please, prea mult 9gag dauneaza,chiar nu ma intereseaza cum scriu macar eu cand plecam de la orele de romana "ma" (sa te oftici putin) duceam la o bere cu prieteni nu ca tine,facand laba la ora,sincer esti un ofticos care viseaza cu gandu la D/s,STFU, GTFO, parca ziceai ca ai 16 ani folosesti cam mult aceste 2 cacate
You're just a brainless idiot moron and a special kid
Take care
Nu dauneaza, ca nu stau mai mult de 40 de minute zilnic pe 9GAG, ca nu ma uit la toate chestiile de acolo.Si eu beau bere-si alte alcooluri.Stai chill, ca nu ma oftic, balane.Folosesc ce cuvinte vreau,daca vreau, pot sa incep sa vorbesc pe strada in finlandeza, ca nu ma opreste nimeni.Si oricum, exprima pareri acronimele alea doua.Si stai iar chill, ca am creier destul si nu-s nici retard.
LisaJulie întreabă: