| SkumpikaCata a întrebat:

Pentru toti care sunt acu pe TPU vreau si eu niste glume nu coteaza daca sunt cu baula sau cu altceva doar sa fie glume FUNDA FUNDA FUNDA! 1

3 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

- Vasilica, ce-i tatal tau?
- Gunoier.
- Nu se spune gunoier, ci functionar la Salubritate. Petrica, ce-i tatal tau?
- Gropar.
- Nu se spune gropar, ci functionar la Pompele Funebre. Bula ce-i tatal tau?
- Disk-Jokey la Mystic Club.
- Cum adica?
- Clopotarul bisericii

Merge Bula la oficiul postal cu o scrisoare pentru strainatate. "Par avion?", intreaba functionara. Bula se uita la ea: Nu pareti
- Bula!
- Prezent!
- Ce era taica-tau?
- Era tuberculos.
- Nu. Vreau sa zic ce facea?
- Tusea.
- N-ai inteles. Doar nu traia din asta!
- Normal! Din asta a murit.

Tragedie in Romania. 50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele.
Americanii trimit 1 milion de dolari, chinezii trimit 1 tona de medicamente, italienii trimit 50.000 de romani

Ea catre el:
- Logodnicul Mariei este mai tandru ca tine, ii spune mereu "perla mea"!
- El este bijutier. Eu sunt ginecolog. Cum ai vrea sa-ti spun?

Un american si un rus se lauda:
Americanul:
− La noi… cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa, il injura, etc etc…
Rusul:
− La noi cand trece Putin, toata lumea urineaza pe el… care mai de care…
Americanul:
− Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin… Il injuram dar mai in soapta… aruncam spre el… dar nu il atinge nimeni…
Rusul:
− Pai si noi am exagerat putin… Intr-adevar, urinam, dar nu ne dam pantalonii jos…

Boc, Tariceanu si Basescu naufragiaza pe o insula pustie. O iau toti trei prin desisuri, cautînd ceva de mancare. Dupa vreo patru ceasuri de cautare sterila, Boc da peste Basescu, care-si frigea tacticos un gratar.
− Nea Traiane, sa stii ca, de fapt, eu totdeauna te-am admirat. Esti un tip tare! Cel mai tare! Cat despre Tariceanu asta, vreau sa-ti spun ca nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu :
− Nu-i nimic, nu-ti place, nu manînci!

Un betiv sta la bar si scrie de zor cifre pe o bucata de hartie. Barmanul, curios, il intreaba ce face acolo:
– Nevasta-mea tine o cura de slabire si mi-a spus ca pierde un kilogram pe saptamana.
– Si?
– Si daca sunt exacte cifrele, scap de ea in 18 luni!

Bula suna la politie:
– Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa.
La care, politistii:
– Ati scuturat bine husa?

Gata mai tatica, cred ca te-am stresat cu atatea bancuri laughing)))

| xRainyDay a răspuns:

1. Se scrie "Bulă".
2.Ai greşeli gramaticale cu carul.
3. www.google.ro

| donbitzy a răspuns:

Uite aici un site care o sa iti fie de foloshttp://www.bancuri.net/