| No a întrebat:

Peste 3 zile dau teza. Metode noi de invatat? (T/A only)

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

@MastodontulNuclear
care creier?

| Bya132 a răspuns:

Eu am dat teza săptămâna trecută și a existat o singură metodă:

. copiat.

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Digital112 a răspuns:

Lasi cartea pe banca si copiezi,
dar daca te vede profu ii zici: domnu... eu stiu ca aveti fantezi dar nici chiar asa.

| Ciufuliciii a răspuns:

Iti scrii raspunsurile pe tsatse si pe "bulane" si daca te intreaba profu` spui ca te exciti!big grin

| EVERYBODY a răspuns:

Îmi pare rău, dar T/A nu îți poate da metode de învățat...doar de copiat.

| bombănucleară a răspuns:

In primul rand deschizi cartea, apoi o inchizi si te culci ca e prea mult de invatat.Mai bine fă copiute.

| uǝʞɔıp a răspuns:

Inavtat? COPIAT femeie!

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Iti tai capul in doua,iei cartile si caietele,le pui in locul boabei de fasole(creierul) si iti lipesti capatana again.
Succes!
P.S.Daca se intampla ceva in aceasta tactica,ღArySოﺁℓεღ nu raspunde la judecatori sau la amenzi.ღArySოﺁℓεღ A trecut prin asta si nu a patit nimic,deci ღArySოﺁℓεღ nu are nimic deaface cu urmatorii termeni: nelipirea la loc a capului,moartea creierului, punerea cartilor gresite in cap, moartea.
ღArySოﺁℓεღ este nevinovata. ღArySოﺁℓεღ ar dori o funda. ღArySოﺁℓεღ roaga sa dati.

| maryana5 a răspuns:

Aaaaaamh... sa ceri voie la toaleta in timpul tezei si sa sari intr-un picior tot drumul? thinking

Ceee? big grin

Sporeste energia smug

| CristiVssMămăligă a răspuns:

Bagati copiute la tatesmug.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un stilou cu cerneală invizibilă cu o luminiţă care să o facă vizibilă.
La mine a mers. Am copiat fără probleme.

| popescuconstantin2000 a răspuns:

Da,casca bluetooth.big grin