anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ptr cei mai multi dintre noi, cind sintem facuti de catre altcineva ametiti, e un motiv de suparare dar pentru mine e un motiv de bucurie pentru ca, privind partea buna a lucrurilor, la oricare petrecere te-ai duce, in timp ce toti se pierd de atita alcool, tu ai ocazia sa ramii neschimbat oricit ai turna in tine.Nu credeti?

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Ba dahee hee e amuzant sa le vezi comportamentul.la o petrecere trebuie sa fie si cineva treaz, sa ii sprijine pe cei ce au baut prea mult big grin.

| hominid dreak a răspuns:

Ai dreptate, asta e o inalta consideratie pentru niste merite unice.Nu oricine poate ajunge la starea de ameteala treaz fiind.Alcoolul nu ese altceva decat paravanul dupa care se pot ascund niste ametiti adevarati, trecand astfel la o treapta superioara a existentei lor.Deci Harciogule, n-ai cum sa ramai neschimbat, dupa atata alcool e imposibil sa nu faci pe tine.

| zuzi_4846 a răspuns:

Ametitule! tongue

O ametita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca formulam asa harciog draga " Eu tin la bautura, oricat as bea, nu ma ametesc, ma amuz privind la ceilalti cum beau si se ametesc.
Eu nu beau asa ca nu stiu cum este sa te ametesti, dar tu poti continua laughing desi nu stiu daca-i asa o lauda, am oroare de bautura si betivi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai harciog mai.nu mai bea harciogule, fiind-ca te rad alinnele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@tepes-ule inca n-am baut, o sa rad dupa.