| Alincic a întrebat:

Raspuns eoarte urgent. spuneti-mi va rog niste glume fara prostii imi trebuie la scoala pe miine.Cine scrie cele mai miulte si interesanta dau funda + vot!

Răspuns Câştigător
| SnowBal a răspuns:

1. Mark Twain este intrebat: - Ce s-ar intampla intr-o lume fara femei? - Barbatii ar deveni foarte rari!
2.Inger, Ingerasul Meu,
Da-mi vacanta Tot Mereu,
Fa Din Doua Un Semestru,
Fa Din Mine Un Maestru,
Fara Scoala, Fara Teme,
Fara Mate, Nici Probleme.
Sau Macar Daca Se Poate
Subiectele La Mate,
Dar Cu Tot Cu Rezultate!
Ingeras,Cu Mila Ta,'
ANULEAZA, TE ROG, TEZA!
3. Leul cheama toate animalele si le spune:
- Cei frumosi in stanga, cei destepti - in dreapta.
Toate animalele se conformeaza, numai maimuta ramane pe loc.
- Dar tu ce faci? Intreba leul.
- Ce vrei, sa ma rup in doua?
4.Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
-Asa mic si deja ti-a crescut mustata?
-Si tu asa mare si tot fara sutien?
5.Un broscoi suna la linia telefonica a unui medium si i se spune : - Ai sa cunosti o tanara frumoasa care va dori sa stie totul despre tine. -Minunat!, raspunde broscoiul. O s-o cunosc la o petrecere? -Nu, raspunde mediumul, anul viitor, la ora de biologie!
6.Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul, nervos:
- Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de 6 luni?

11 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Brace yourself! The "Jet" is coming...

| AlinaaAli a răspuns:

Deci, e a mia oara cand cred ca spun acelasi lucru, casca-ti cei doi ochi de sub frunte la categorie, aici nu iti da nimeni bancuri!
ai auzit de google? nenea ala stie cele mai multe bancuri, ia intreba-l, vezi nu iti da cateva?

| Nicky06 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Acum observ ca tu tiai facut cont pe TPU pentru ai critica pe oameni! Peste tot vad cum spui lucruri urate. Daca te simti prost nu-i face si pe ceilalti! Vezi-ziti tu de treaba ta si lasa-i in pace!

| AlinaaAli a răspuns (pentru Nicky06):

Nu ai observat cumva ca este in stanga cu rosu scris"logout" si ca ar trebui sa dai un click pe el?
sau nu ai observat ca esti in plus pe aici?

| Nicky06 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Tu ai observat cum ii faci pe ceilalti sa se simta? Ai observat ca rea cu toti? Ai observat ca nu lasi nimeni in pace? Site-ul asta este sa pui intrebari, daca ai si sa dai un raspuns. Dar nu ceva de genul:,, Deci, e a mia oara cand cred ca spun acelasi lucru, casca-ti cei doi ochi de sub frunte la categorie, aici nu iti da nimeni bancuri!
ai auzit de google? nenea ala stie cele mai multe bancuri, ia intreba-l, vezi nu iti da cateva?"
Un raspuns care ii poate ajuta pe ceilalti! Un raspus frumos si simplu. Ai observat ca tu ai inceput ceia ce facem noi acum? Nu stiu de ce cei ca tine se mai inscriu pe TPU...

| AlinaaAli a răspuns (pentru Nicky06):

Ma lasi? chatterbox

| Syter a răspuns (pentru Nicky06):

Draga, pinguinii se afla la zoo, aici se pun intrebari amuzante, si se dau raspunsuri pe masura, daca pui intrebari cu bancuri, si normal ca o sa de-a astia jet, si asa ca nu mai este T/A-ul vechi, dar il mai si contaminati cu prostia voastra cerand bancuri.
Nu inteleg de ce tot cersiti funde, chiar nu aveti o viata?
Mi-am pierdut cinci minute (poate si mai putin, sau mai mult) ca sa iti lamuresc tie, cap sec, cap patrat cu mintea-n colturi pentru ce e T/A.

| Polaris a răspuns (pentru Syter):

De ce ești plcitisitor? Maaai taci.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Hai jet !

| CautNume a răspuns:

A/al treia/treilea intr-o saptamana pe care o/il uimesc daca ii zic ca exista gugal, exact ca aici >:)http://www.TPU.ro/......ar-scurte/

Răspuns utilizator avertizat