Atunci Soarele se va transforma intr-o gaura neagra(isi va pierde toata energia)Dar pana atunci 5 mil de ani,,...
Eu zic ca mai mult!
hai sa o luam logic, omul este doar de 40.000 de ani pe planeta si uite ce a putut sa faca!
cred ca peste 5 miliarde de ani, o sa fim ca niste zei!
Locuri pe Luna, Marte s-au vandut si se vand. Sigur se vor vinde si bilete la spectacolul de sfarsit! Asteptam sa apara anuntul si cumparam locuri. Eu as prefera la "cucurigu" sa vad mai bine!
Si eu vreau sa il vad, dar deocamdata ma concentrez pe raspunsul la intrebarea ta.
Aratami-l si mie, te rog! ^_^
Bafta! :]
Eu sunt sigur ca nu o sa-l vad decat din cer nu pamantul este problema noi suntem noi poluam noi il distrugem dar tehnologia avanseaza totul avanseaza in curand poate totul se va schimba si nu se va intampla asta aia care zic ca in 1012 murim sunt... toti o sa murim cand o sa vrea Dumnezeu nu cand zic oamenii
Ai sa-l vezi oricum, dar din alta dimensiune. Sper sa ne intalnim sa privim impreuna.
Din pacate nimic nu e garantat, dar ma bag si eu in grupul optimistilor incurabili
@anad eram gata sa iti dau funda dar nu pot pentru ca stii de ce? se va duce naiba tot sistemul nostru solar deci cumparam biletele degeaba
)
Intreaba-i pe aia din 2012 cum a fost si eventual daca ai vazut filmul poate ti-a placut
Si Eu vreau Prietene sa vad sfarsitul, asa nu se mai Poate, lumea in care traim este o lume muribunda.Lucrurile au mers si continua sa mearga drastic in rau. Acest Pamant nu are cum sa o mai duca atat. Este Imposibil.Prof. Francez Jacobe a facut urmatoarea afirmatie:''Terra ar mai putea-o duce in felul acesta cam 30 de ani''. Mult timp nu va mai fi si totul va lua sfarsit. Nu In 2012 sigur nu, dar va fi pe nepregatite.
LisaJulie întreabă: