nony
| nony a întrebat:

Sa ne continuam aventura din prima parte: http://www.TPU.ro/......-camera_1/

Dupa ce am scapt de Spermatroni, imi continuam linistit drumul catre final.Incepuse sa se lase frigul si intunericul era tot mai patrunzator.Imi activez heat - ul costumului si inaintez precaut cu ochii in saispe.
Nici nu apuc sa-mi trag rasuflarea ca pe la urechea mea se aude un suerat.Nu mi-am dat seama daca e de steluta ninja sau de glont.Ma arunc intr-o clipita in primul boschet si incerc sa detectez pericolul. N-am reusit, linistea era prea mare si mi se terminasera bateriile ochelarilor cu infrarosu.Mai stau un pic si decid ca a fost doar imaginatia mea, bineinteles, amplificata de frica si sistemul de auto-conservare.Ies precaut din ascunzis si ma indrept orbeste spre ceea ce mi se parea o stralucire la orizont.
N-am apucat sa fac doi pasi ca de data asta, simt o durere crancena in bratul stang. Da, am avut dreptate, era o steluta ninja.Incerc sa eschivez a doua lovitura.In zadar! Am fost lovit in picior.La dracu, aici mi-a fost sfarsitul.
Cu ultimele puteri, ma retrag intr-o gropa si-mi activez ultima arma din dotare: un briceag cu lama separatoare.Nu astept mult, ca in fata mea apare ¨sfarsitul ¨ Era liderul clanului Sper-Kawui-Ma.Il stiam destul de bine, asta, avand centurile negre in luptele corp la corp si diverse medalii in luptele cu arme albe. Sperasem sa fi murit in imbulzeala inceputului...se pare ca m-am inselat.

- Hey, Nony, de mult te urmaresc! - aratandu-si dintii inclestati.
- Eh, daca eram un pic mai rapid, tu ai fi zacut aici, in locul meu. - scrasnind de durere.
- Imi pare rau pentru tine, se pare ca aici iti e sfarsitul.
- Mda, asa se pare!
- Si ca sa vezi ca nu sunt rau, te las in voia sangerarii, o moarte lenta si agonizanta.
-...
Ce n-a stiut el, e ca eu aveam sub mana dreapta degetul pe butonul ce activa desprinderea lamei de briceag.Asteptam momentul cand se va intoarce cu spatele sa profit de ocazie pentru a supravietui.Agonia se prelungea si secunde-mi pareau zile.Simteam ca acum e ultimul moment cand as putea sa ma eliberez si sa-mi ating scopul.
Se intoarce! Jaaap, in urmatoarea secunda dau drumul lamei spre capul sau...
Shit! Nemernicul anticipase miscarea mea si cu o lovitura de sabie indepartase lama ce pecetluia sfarsitul sau si victoria mea.

- Doar nu credeai ca-mi intorc spatele dusmanilor fara sa ma asigur ca sunt morti de-a binelea, nu? - incepand a hohoti.
* asta a fost, pana aici mi-a fost * gandeam in timp ce-mi asteptam lovitura de gratie.Inchid ochii.

O secunda mai tarziu, Ling Hua Puy, cade retezat de la jumate langa mine.In spatele lui, cu o catana cat Casa Poporului, era fosta mea iubita.Reusise sa ma salveze si sa-mi reda speranta.
Se apleaca asupra mea cercetand rapid ranile.Isi scoate din rucsac niste bandaje si niste spirt.

- Hei, golanule, se pare ca-mi esti dator vandut! :)
- Multam, promit ca o sa ma revansez * gandind ca asta e doar inceputul raului *

End ( part 2 )

10 răspunsuri:
| MyObsession a răspuns:

Omule,scrie o carte -.-

| Criiiiiiiis a răspuns:

- Mereu fetele salvează băieți straight face.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Idem @MyObsession.

| iGăust a răspuns:

Nony te oblig să scrii o carte!
Ai talent frăţioare.

| Deny1333 a răspuns:

Fetele la putere, as alwaysbatting eyelashes
Anyway, drăguţ. Scrii destul de plăcut, n-am ce zice. happy

| AnneBre a răspuns:

Pai daca e fata atunci e normal sa te salveze. Fetele mereu ii ajuta pe baieti atunci cand ei se prostesc si fac ca niste copii de 5 ani.

| Bya132 a răspuns:

Te oblig să scrii o carte. Şi când o să fi tu mai ceva gen Jules Verne, să spui că MyObsession, Comenandtellmesomething, Bya132 and more, te-au inspirat, măcar sa fim şi noi vedete

nony
| nony explică (pentru Bya132):

Promit ca asa o sa facwinking

| ELLSSA a răspuns:

Ce ar cauta fosta in conceptia ta? nu vad legatura...

| ilovemilka a răspuns:

Partea a 3-a?big grin