Haioasa e melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=D0RWwGJyg70&feature=related si ciudat e ca fratemiu danseaza pe ea. Hai misca placinta! Iti zic eu o poveste de haiosenia dracu! Filmam un video cu mo si f.o.c.a pe metin2 united, si copiam eu si cu unu replicile.M-am dus la banchet cu ele si am pus aia cu misca placinta, un tocilar cu proteza dentara si ochelari incepea sa danseze din buric, si mama ce fel dansa..Cred ca daca vedeai te prapadeai de ras. A doua poveste e aia in care am vazut un videoclip cu o maimuta care facea pipi-n gura ei, fratemiu s-a dus si si-a cumparat un costum din asta care seamana cu mo, si a inceput sa zica "Ce faci f.o.c.a?" Eu ma uitam pe urma la mo si foca si spunea bitalau lau lau.Nervos i-am spus lu fratemiu "cacalau lau lau" si a inceput sa danseze pe hai misca placinta. "Focalau" "Bitalau!" "Focalau!" "Bita lau lau lau lau".Hai nu mai glumi si misca placinta!
O soparla si un urs koala stateau intr-un copac, fumau marijuana. Soparlei i se face sete, coboara din copac si se duce la un rau sa bea apa. La rau, crocodilul vede soparla cam confuza si-i zice:
- Ce-i cu tine soparlo, ce esti asa de ametzita?
- Eeeee, eu si koala fumam marijuana in copac.
Crocodilul se duce la copac si urca sa il certe pe koala; ajunge la koala, iar acesta uimit se uita la crocodil si-i zice:
- Cata apa ai baut, faaaaaa?!
Iti ridic eu moralul ca imi esti simpatica.
sper sa fie pe gustul tau.
Există patru tipuri de sex:
Sex in casa - Cand sunt proaspăt căsătoriţi şi fac sex peste tot în casă în fiecare cameră.
Sex in dormitor -Dupa o vreme, fac sex doar in camera.
Sex pe hol - Dupa cativa ani se injura pe hol tipand unul la altul "*** you!"
Sex in fata instantei - Când soţia ta şi avocatul ei te *** in fata instanţei pana la ultimul banut.
Yo mama jokes ![]()
Mama ta este asa de urata ca a transformat-o pe Meduza in piatra.
Mama ta este asa de urata ca atunci cand a aruncat un boomerang, nu s-a mai intors inapoi.
Mama ta este asa de grasa ca atunci cand Dumnezeu a vrut sa faca lumina, i-a cerut mamei tale sa isi miste curul mai deoparte.
Mama ta este asa de urata ca atunci cand se duce la plaja si se aseaza pe nisip, pisicile incearca s-o ingroape.
Mama ta este asa de urata ca atunci cand a fost la o auditie pentru Star Wars, nu i-a mai trebuit costum.
Mama ta este asa de urata ca noaptea, plange perna ei.
)) "Sex pe hol - Dupa cativa ani se injura pe hol tipand unul la altul "*** you!"
Sex in fata instantei - Când soţia ta şi avocatul ei te *** in fata instanţei pana la ultimul banut."
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune:
Mai sus si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta:
Mai sus va rog, si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune:
Domnisoara, cabinetul de ginecologie este mai sus mai sus
Eu insusi sunt mo.
Sati dau niste replici : Mo:Foca, avem un retardat in laborator! Putem sa il pastram? Foca: Avem deja 2. Mo
a uite ce fata are! Parca-i desenat cu stanga!
Flory_2579 întreabă:
LisaJulie întreabă: