Calul ăla era atât de beat încât credea că e un pegas, așa că s-a aruncat ca boul pe geam, și abia în cădere liberă și-a dat seama că n-are aripi. A murit ori de depresie ori din cauză că a căzut de la etajul 10.
Era de fapt un vagon-restaurant intr-un tren (trenul era in mers) si iesind afara a cazut si a murit.
Calul a murit de… de… deshidratare. Se ştie că alcoolul, deci şi berea, deshidratează. Şi cum singura fântână din sat era secată, calul n-avu nici o şansă. Calul nu era la prima bere şi nici în primul bar în care intra.
Calul recursese la această perindare din bar în bar în căutarea preotului satului, preot ce propovăduia botezul pocăinţei prin botezul cu alcool. Calul îl căuta pe preot cu scopul de a se spovedi după tripla crimă pe care o săvârşise.
Să dăm puţin timpul înapoi. Erau orele amiezii şi calul obosit după trasul la plug de dimineaţă se apropia de casă. Încă de la poartă urechile sale se bucură să audă muzica artistului preferat, Snoop Dogg. Cu zâmbetul pe buze intră în curte să-şi salute frumoasa lui iubită, o superbă iapă roşcată pe care o cunoscuse la un chef nebun undeva prin Vama Veche. Deschise uşa grajdului conjugal şi când colo ce-i zăriră ochii. Iubita lui iapă fuma restul de iarbă ce mai rămăsese de la prima coasă împreună cu doi măgări cu care se afla în intimităţi profunde, măgari ce erau cunoscuţi în sat drept iniţiatorii cultului emo.
Într-un exces de furie necheză din toţi plămânii şi zise: „-dar chiar în grajdul meu conjugal, pe muzica mea preferată şi pe iarba mea!?… Hai dă-o mă în……." Şi i-a dat! I-a dat în potcoava lui pe toţi trei, bătându-i soră cu moartea care moarte îi şi luă curând.
În urma autopsiei s-a constat că de fapt calul murise din cauza excesului de iarbă. După ce i-a omorât pe cei trei, acesta a fumat restul de iarbă din prima coasă care încă nu se stinsese şi pentru că nu avea nici un efect îşi mai aprinse nişte iarbă din a două coasă. Excesul de iarbă combinat apoi cu berea i-a fost fatal.
Şi-am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea aşa…
Mama ce legenda :O:O:O si pana la urma calul a murit de...
Berea avea cuburi de gheata in ea, care erau otravite. asa ca dupa ce a baut-o, cuburile topindu-se, a fost otravit si a murit. sau poate berea nu avea cuburi de gheata si era ea otravita...
De fapt nu a murit...cand a iesit pe usa l-a vazut pe Copilu De Aur si a orbit de la sclipirea lui
Eu il stiu
doar ca na-as vrea sa il zic in aici...
apoi o sa afle toata lumea si n-o sa mai fie nici un farmec... e asa cum zic eu sau nu?
CSTEPT Asta este fiecare prima litera din fiecare cuvant din raspuns
LisaJulie întreabă: