| GoguLoV3lipitoOarea a întrebat:

Sal, T/A.Deci sa va spun:am adoptat o scama.Cu ce o hranesc? Adica ce mananca scamele?

Răspuns Câştigător
| lipitoOarea a răspuns:

Incearca sa-i dai niste haine, dar ai grija ca le mananca! Te pupaceste si te iubeste lipitoOareaLoV3GogU!

12 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Se hraneste cu agonie si durere. Sufera si tu pentru ea ca sa nu moara saraca de mancare.

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Scame love struck Am avut una, pana a dat maica-mea cu aspiratorul pe sub pat sad...ii placea praful. Poate merge

Sper ca te-am ajutat happy

| Foxie2 a răspuns:

"Stiam eu ca tu, faci lucruri inteligente in timpul liber..."
adopti scame, asculti pietre...

revenind la intrebarea ta, se hraneste cu postari fumate si rasfumate la t/a Cu atat mai fumate cu atat mai bine. Daca nu gasesti intrebari fumy pe moment atunci dai sa manance intrebarea ta, crede-ma nu va simti diferenta.

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Man, antică faza.
-_-.

| TheScamy a răspuns:

Daca mi-ai adoptat verisoara, te strangulez.Fiindca ei ii placea de ingrijitor,si nu stia cum sa-i zica, si m-a rugat pe minesadsi am zis ca trec vineri la adapost sa-l conving pe ala sa stea cu ea, dar daca tu ai adoptat-ocryingSi ea manca ata de la plovarele de pielesad

| Radieră a răspuns:

Băi,scamă? O_O.Nu ştii ce greu se creşte? O hrăneşti din 2 minute ăn 3 minute, o laşi să te ănjure că aşa îi plaşe, nu te duci la baie că are ea treabă...etc. Aşa că nu o lua no talking.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Oricelaughing,vezi sa ai grija de ea, ca e fragila no talking
Si.sa o hranesti cum trebuie straight face.
P.S- vezi sa n.o inghiti.

| LikeARollingStone a răspuns:

Ceea ce faci tu la WC cand te ssscremi!
winking

| xDivineAngel a răspuns:

Pai manaca mancare de scame.

| geoiulia a răspuns:

Paaai,am avut si eu una, dar am renuntat la ea.E cam mofturoasa ce-i drept.Totusi...a mea manca numai haine,si nu manca orice haine, numai d'alea de firmalaughing.Deh, doar e scama cu pretentii.Si inca ceva, se agata de aboslut tot:d

| Mentossss a răspuns:

Am mai vazut intrebarea asta la inca vreo 10 useri thinking

| Anca95 a răspuns:

Mananca orice. Incearca sa ii faci tocanita de gandaci cu viermi o adora:X

Întrebări similare