| laXXXXXXme a întrebat:

SALL ALL TPU

m-am gandit sa va spun povestea mea de dragoste, deci incepem
in-tro dimineata ma pregateam pentru scoala, cand am dat sa intru in curtea scoli m-am indragostit la prima vedere mi-sa sfasiat 69% ficatii din mine 20% matele imi erau date peste cap tipul era asa fermecator incat dinti lui iti lasa gura apa avea niste dinti foarte zuperi dintele pardon dintu din fatabatting eyelashes era asa mare incat taiai morcovi pentru ciorba cu dintele lui pardon dintu lui laughing) maselele era pline de piftie si erau asa cariate incat iti venea sa bagi limba sa gusti ce are acolohee hee)))) buzele mai erau un pic si iti acopera toata mana asa mici erau buzele lui, corpu era asa fain incat avea urme de dolc3 gabana adica de jeg dolc3 gabana., mirosea ca o hiena cu problema de igiena degetele lui era pline cu mujdei de usturoi
gura lui mirosea a tifos urechile sa nu mai spun ce avea in ele in fine,
in acea clipa am cunoscut pentru prima oara dragostea ma simteam in al III-lea cer cu duhoarea de pe el."

sper ca va placut pov mea de dragoste, si apropo a fost romantic da sau nu v-a dat lacrimile din nas cand ati auzito-doar un da sau nu doresc?

funda_romance!

Răspuns Câştigător
| ReallySomebody a răspuns:

Vaii` e cea mai romantica dintre toate povestile puppy dog eyes mai putin si plangeam de faceam o inundatie in camera, de trebuia sa vina aia sa ma recupereze cu elicopteru!sad Deci, e cea mai frumoasa poveste si cea mai romantica poveste, ar trebui scris un roman intitulat "Povestea mea de dragoste, de la T/A"! funda?laughing

5 răspunsuri:
| Bujîe a răspuns:

Cool story bro .

| florentinf a răspuns:

Daca tu consideri ca baiatul acela era atragator oare tu cum arati? dar totusi invata s-a scrii : m-am (wtf!) in-tro (? wtf)

| florentinf a răspuns:

Am inteles gluma pe care tu ai facut-o dar e cam? seaca gluma la fel ca umorul englezesc

| TooSexyForYou a răspuns:

Oooooooo e asa de romantic! Sunt geloasa! *minte*

| laXXXXXXme explică:

Florentinf daca stai sa vezi draga e o poveste falsa si mai rau e luata la gluma,si eu am vrut sa scriu nu am facut-o, pentru a ma da mare ce fel scriu si cum nubatting eyelashes dar daca esti un fel de turc si nu ai inteles, povestea felicitari ai o inteligenta% >."