O furnica si un elefant petrec intr-o zi o noapte de amor a doua zi elefantul; moare iar furnica spune oh nu o noapte de distractie si acum trebuie sa sap toata viata da stiu nu e prea amuzanta
Nu conteaza, ori ce gluma e primita
(Ce va spun acum e real despre mine)
Asa..acum cateva luni am avut un accident de masina si dupa ce am fost in spital si asa, cand m-am intors toti erau curiosi vai cum a fost si intrebari de astea, pana la urma unu m-a intrebat''Ce ai simtit prima oara dupa ce te-a izbit ala cu masina?" Iar eu cum ma stiu toti om de caterinca i-am raspuns ca ....pamantul doar nu aveam sa stau in aer
Bula si cu Strula se duceau la furat gaini.Gasesc ei o gaina si vor so ia si gaina le zice ca daca nu o fura le da 3 oua magice si atunci cand sparge oul si spune dorinta se implineste.Ei au zis da si au plecat acasa. Dupa multi anii Bula si cu Strula se intalnesc.Strula avea palat, femei, masini si Bula nimic.I zice Strula ca, ce a facut cu dorintele alea si Bula zice ca, cand a ajuns acasa sa impiedicat de prag si a spart un ou si a zis mii de pu** si ia umplut casa de pu** a doua a fost sa dispara toate pul*** din casa.Pai si a treia dorinta ce ai facut ma cu ea zice Strula.Si Bula zice ca a treia a fost sa vina a lui inapoi
LisaJulie întreabă: